Élet-Stílus

Durva tévképzetei vannak a férfinak, aki betört egy házba, majd elkezdte szopogatni az ott alvó nő lábujjait

Cuki a kutyája, én is éppen sétáltatom az enyémet

– mondta a 29 éves Richard Michael Parkhurst egy nőnek, akit életében akkor látott először, majd elővette a nemi szervét, hogy megmutassa a kutyasétáltató nőnek.

Mindez a 2017. október 15-én történt a kaliforniai Seal Beachen. Nem sokkal később, a történet még bizarrabb fordulatot vett – írja a Daily Mail.

A kutyás nő gyorsan lerázta az ismeretlen szatírt, majd hazament és ledőlt a kanapéra aludni. Nem sokkal később arra ébredt, hogy a férfi, aki korábban mutogatta magát, ott térdel a kanapé előtt és az ő lábujjait szopogatja. A nő visítozni kezdett és rendőrt hívott, de a férfi elmenekült.

Másnap Parkhurst visszament a környékre és elkezdett a levélbedobó nyíláson át leselkedni az egyik szomszéd házába. Később kiderült, hogy két nappal korábban Parkhurst elsétált már a ház előtt és odaszólt az ott lakó férfinek, hogy milyen jól néz ki a barátnője. Később, állítólag fogdosni kezdte magát, miközben a barátnőt nézte.

A férfit letartóztatták és betöréssel, valamint közszeméremsértéssel vádolták meg. Az tárgyaláson Parkhurst ügyvédje elmondta, hogy amikor a fenti események történtek, a védence nem volt ura önmagának.

A férfi már régebb óta skizofréniával és tévképzetekkel küzd. Azt képzeli, hogy ő egy Zeuszhoz hasonló istenség, akit azért küldtek a csillagokból a Földre, hogy nőket csábítson el, és teherbe ejtse őket, így hozva létre egy új szuperfajt, ami megmenti majd a világot. Parkhurst gyógyszereket szedett, ami miatt tünetmentes volt. Nemrég azonban meghalt a barátnője, így elveszítette az otthonát és abbahagyta a gyógyszerszedést. Az ügyében a bíróság április 5-re halasztotta az ítélethirdetést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik