Élet-Stílus

Holtan találták az argentin modellt, aki állítolag le akart leplezni egy VIP pedofil hálózatot

Meztelenül, az ágyában fekve találták meg a 41 éves Natacha Jaitt holttestét egy buli másnapján, egy Buenos Aires-i lakásban. A korábban a spanyol Big Brother valóságsowban is feltűnt argentin modell a halála előtt arról beszélt, hogy bizonyítékokat akar nyilvánosságra hozni egy olyan pedofil hálózatról, melynek tagjai között gazdag, magas rangú emberek vannak – írja a brit Metro.

A hatóságok szerint a modell halálát túl sok kokain és alkohol fogyasztása okozta. Jaitt bátyja és ügyvédje azonban gyilkosságra gyanakszanak. A hivatalos jelentés szerint, a nővel szívroham végzett, az orrán kokainnyomokat találtak a helyszínelők, erőszakra viszont semmi sem utalt. Csakhogy a helyszínről három szemtanú is elmenekült, mielőtt a rendőrök kiérkeztek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Natacha Jaitt (@natjaitt) által megosztott bejegyzés, Máj 21., 2018, időpont: 12:07 (PDT időzóna szerint)

Natacha Jaitt az utóbbi időben több halálos fenyegetést kapott, és egyszer megerőszakolták. Azt állította, az után durvultak be körülötte a dolgok, hogy tudomást szerzett egy Argentínában működő, befolyásos emberekből, újságírókból és politikusból álló, titkos pedofil körről. Az ügyvéd és a nő bátyja úgy gondolják, ez állhatott a Jaitt halálának hátterében.

A nő bátyja azt nyilatkozta, a testvére jó ideje nem használt már drogokat, mert az orvosai figyelmeztették, hogy a kábítószerek veszélyesek lehetnek azokkal a gyógyszerekkel együtt, amiket Jaitt rendszeresen szedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik