Élet-Stílus

Megújulás a vásárlói igényekhez igazítva (X)

Az Alma Referenciapatika Programja új funkciót ad a gyógyszertáraknak

2019-ben országos lefedettséget érhet el az Alma Gyógyszertárak Referenciapatika Programja. A már megújult Alma Gyógyszertárak friss belső design-ja közkedvelt a betérők körében, és sokan megjegyzik a patikusoknak, hogy „nagyon tetszik az új, fehér-zöld színvilág, a világosabb, tágasabb üzlet”.

Dr. Lázár Szabolcs, a Patika Management Kft. ügyvezető igazgatója büszkén osztotta meg: „A Referenciapatika Program nagy lépés az Alma hálózatnak. Azt gondolom, hogy Európában is egy élvonalba tartozó egyedi, saját programot alkottunk az Alma Referenciapatika modellel. Nagyszerű élmény volt mindezt létrehozni és még nagyobb a gyakorlatban megvalósítani. Olyan minőségi munkát végeztünk, amire újítóként is büszkén tekinthetünk.”

A tisztaságot jelképező fehér, a természetes fa, és az üde zöld árnyalatok harmóniája már elsőre pillantásra is modern, barátságos légkört teremt.

Az Alma Referenciapatika lényegében egy speciális üzletmodellt jelent, ami új funkciót ad a gyógyszertárnak. Áttekinthetőbben helyezkednek el a vény nélkül elérhető termékek, amik segítik a betegeket a választásban. A termékkínálat széles a klasszikus gyógyszertári terápiás csoportokon és egészségmegőrzéshez kapcsolódó termékeken túl olyan kategóriákkal is találkozhatnak a vásárlók, melyet jellemzően nem gyógyszertárban szoktak beszerezni. A szakértelem egyértelmű hozzáadott értéke a gyógyszertáraknak, de ezen felül egy garancia is, mert az itt elérhető termékek minőség és eredet szempontjából ellenőrzött forrásból, megfelelő szállítási körülményeket biztosítva kerülnek a polcokra.

„Az elmúlt fél évben szép számmal kerültek átadásra megújult patikáink, és várható, hogy ennek az üteme gyorsulni fog. Mindenki érzi, hogy haladni kell a korral, ezt pedig csak akkor lehet eredményesen véghez vinni, ha a vásárlói igényekhez igazítva tesszük.” – mondta el jövőbeni terveit Dr. Lázár Szabolcs.
Megújulás a vásárlói igényekhez igazítva (X) 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik