Élet-Stílus

Élete nagy napjára készült a kislány, percek múlva meghalt

Felkavaró videót hozott nyilvánosságra a texasi Dallasban élő Rogers család, kislányuk, a 12 éves Linda halálának első évfordulóján – írja a brit Metro.

A felvételt Linda készítette az élete utolsó perceiben a telefonjával, 2018. február 23-án. A kislány nem sokkal hat óra után már talpon volt, mert izgatottan készülődött a Szurkolólányok Nemzeti Szövetségének találkozójára. A videón a barátainak akarta megmutatni a készülődés pillanatait.

Amikor a kislány a fürdőszobában a frizuráját készítette, timelapse módba kapcsolta a felvételt. A videón aztán hirtelen szikrázás látszik, majd minden elsötétül. Linda ekkor halt meg, egy földgázszivárgás okozta robbanásban. A közelgő bajt előre lehetett sejteni: a tragédia előtt két nappal két környékbeli ház is kigyulladt, ugyancsak földgázszivárgás miatt.

Azon a napon Linda családjának háza lakhatatlanná vált, a kislány szülei és a bátyja súlyosan megsérültek. Később a romok között találták meg a kislány telefonját, rajta a szívszorító utolsó videóval.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik