Élet-Stílus lineup

A 28 éves baseball-játékos elmondta a Sports Illustratednek a randizás három szabályát, az internetezők kiborultak

A profi baseballjátékos állítja: ő csak őszinte volt.

Sokakat feldühített egy amerikai férfi nyilatkozata, amelyben arról osztotta meg gondolatait, mik nála a randizás szabályai.

Az említett úr egyébként Trevor Bauer, aki Amerikában ismert baseballjátékos, és a szavai sem egy no name blogon, hanem a Sports Illustrated magazin hasábjain jelentek meg.

Bauer többek között arról beszélt, mi az a három fontos szabály, amit minden nőnek be kell tartania, ha vele szeretne randizni. Olyan erős a felsorolás, hogy szó szerinti fordításban közöljük:

Egy: csak semmi érzelem. Amint megérzem, hogy érzések alakulnak ki benned, lezárom, ugyanis párkapcsolat nem érdekel, emocionálisan használhatatlan vagyok.

Kettő: nincs velem kapcsolatban posztolás a közösségi médiára, a magánélet az magánélet.

Három: másokkal is lefekszem, és ez a jövőben sem változik. Ha ez számodra nem elfogadható, akkor nem fekszünk le egymással, és ez teljesen OK. Lehet köztünk tökéletes plátói baráti viszony is.

A bizarr, de őszinte szavak után össztűz zúdult a 28 éves baseball-játékosra.  Idézünk néhány véleményt:

Trevor Bauer felfedte randizási szabályait egy SI-cikkben. Ki az a nő, aki ezek után nem szeretne kapcsolatba lépni ezzel az idiótával?!

Trevor Bauer: ha kapcsolatba szeretnél kerülni velem, íme a három szabályom.

Nők:

Miután szavai nagy vihart kavartak, Bauer ismét interjút adott, amelyben elmondta: nem érti, mi a probléma. Ő csak elmondta, mire számítson az, aki vele randizna.

Mi a gond? Ha szeretsz így, akkor minden oké, ha nem, az se gond. De legalább tudod, mire számíts. (…) Miért rossz ez? Nem inzultáltam senkit. Én ilyen vagyok.”

via Detroit News, Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik