Élet-Stílus

Dollármilliókat örököl Karl Lagerfeld macskája

Túlzás nélkül állíthatjuk: Choupette Lagerfeld, a február 19-én elhunyt, legendás divattervező, Karl Lagerfeld macskája a világ egyik legelkényeztetettebb háziállata.

Choupette mindig elkísérte gazdáját a magánrepülőjén, a világ divat-fővárosaiba, minden étkezéskor négyféle étel közül választhatott, az ételt mindig Karl Lagerfelddel szemben, az asztalnál ette meg, a bundáját naponta négyszer kefélték, saját testőre és két saját szobalánya is volt, akik a nap 24 órájában lesték a kívánságait – írja az ET Canada.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) által megosztott bejegyzés, Febr 20., 2019, időpont: 3:28 (PST időzóna szerint)

Choupette Lagerfeldnek nem kell attól tartania, hogy gazdája halála után, véget ér számára a földi paradicsom. A divattervező korábban, egy a Numeronak adott interjúban elismerte, nagyjából 200 millió dolláros vagyonának egy jelentős részét a macskájára hagyta a végrendeletében.

Nem mintha Choupette nem lenne képes megállni a saját lábain. A német autógyártó Opellel, illetve a gazdi kozmetikai cégével kötött reklámszerződéssel nagyjából 3 millió dollárt keresett, jól fogy a saját könyve, melyben szupermodellekkel pózol, és sokat érhet saját Instagram-profilja is, melynek több mint 230 ezer követője van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik