Élet-Stílus

Rohant, mert azt hitte, kölyökkutyákat talál a dobozban, aztán igencsak meglepődött

A lovakkal foglalkozó, 48 éves Jo Dawkins éppen úton volt, amikor észrevett egy 150 centi hosszúságú, az eső miatt teljesen elázott dobozt egy kapunál. Attól félt, hogy magára hagyott kiskutyákat rejt, pár héttel előtte egy legyilkolt kutyát rejtett egy hasonló papírdoboz, utána meg egy másikban egy alom kiscicát találtak.

Ezért pánikolva odament és a kocsikulcsával kinyitotta, de semmiféle kölyök dolgot nem talált benne (bár első pillanatra azt hitte, egy játékbaba), hanem valami nagyon is felnőtteknek szántat:

egy szexbabát.

Méghozzá egy igen értékeset, úgy 650 ezer forintba kerülhet. Az egyedi rendelésre készített baba mellett ott volt három paróka, cserélhető testszőrzet, egy pompomlány kosztüm, egy tölthető USB-s vibrátor, és a bőre is egészen hasonló az igazihoz, nyelve is van, csontozata pedig fém, ezért egészen olyan súlyú, mint egy hasonló méretű ember.

Today I went to feed my horses and found a large cardboard box , well taped up in the gateway – it had obviously been…

Közzétette: Jo Dawkins – 2019. február 5., kedd

Dawkins az „anatómiailag csodás” babát Pollynak nevezte el, és a Facebook-oldalán közölte, hogy a tulajdonos még Valentin-nap előtt menjen érte, különben eladja.

Ez volt a legfurcsább dolog, amivel valaha is találkoztam. Egy fantasztikus kivitelezésű mesteri munka

– mondta a nő, mármint Dawkins, nem a baba,  amire már több érdeklődő is lenne. Ha így lesz, akkor az eladásából befolyó pénzt jótékony célokra ajánlja majd fel megtalálója.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik