Élet-Stílus

VV9: Hunor nem tudja elképzelni, hogy odajönnek hozzá emberek, hogy “Te vagy a VV Hunor!”

Miután Zsuzsu megnyerte a Való Világ 9 fináláját, és vele együtt a 36 millió forintot is, a második helyzett Hunor szintén megszólalt a döntő után. A szavazatok 45%-val ezüstérmet szerző Hunor szerint megérdemelt helyre került a pénz, ő egyébként arra számított, harmadik helyen fog végezni:

Én úgy éreztem, hogy harmadik leszek. Kicsit szomorú voltam, merthogy nem én nyertem meg. Nem bántam meg semmit, én ilyen vagyok kint az életben is, úgyhogy nagyot nem hibáztam.

Kitért a győztesre is:

Talán a lányok közül ő az, aki igazán megérdemelné. Tényleg sok bántást kapott a játék során, mindenki piszkálta valamiért, úgyhogy biztos nem volt egyszerű neki elviselni ezt a játékot. Úgy gondolom, jó helyre fog kerülni, hiszen hallottam a családi hátteréről is, hogy mi a helyzet, és úgy érzem, megérdemli a pénzt. Persze nem örülök, hogy nem én nyertem, de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy jó helyen lesz.

Hunor a jövőjéről is beszélt:

Többiek mondták, hogy kicsit ismertebb ember lettem, és hogy meg fognak ismerni az utcán, meg hasonlók. Nem tudom elképzelni, hogy odajönnek hozzám, hogy »Te vagy a VV Hunor!«.

Zsuzsu pedig arról beszélt, mire költi a 36 milliót:

VV9: Zsuzsu visszanézi a teljes játékot, és erre költi a 36 milliót
Inkább az a kérdés, mit kezd a hírnévvel.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik