Élet-Stílus

Kocsit rendelt magának a betörő, de véletlen a rendőrök autójába szállt be

Éppen egy betörés miatt érkeztek ki a rendőrök autójukkal egy New Jersey-i házhoz, amikor egy hajléktalan férfi egy kocsit hívott magának a Lyfttel (hasonló, mint az Uber), hogy elmeneküljön.

A 28 éves Nicholas Maziot egy második emeleti lakás ablakából ugrott ki, majd be is pattant a menekülő autójába, legalábbis abba, amit annak hitt. De nem a Lyft-sofőr várta, ami elvitte volna a helyszínről,

hanem a rendőrök mellé sikerült beülnie.

Persze nem egy valódi rendőrautót kell elképzelni szirénával, megkülönböztető jelzésekkel (bár egy ilyen eset se lenne példa nélküli), hanem egy úgynevezett „ghost cart”, egy civil kocsit. Ilyeneket Magyarországon is használnak a gyorshajtók lemeszeléséhez.

Képzelhetik a meglepettségét!

– mondta a Daily Voice-nak az őrmester nyomozó James DePreta.

Maziot-t azonnal letartóztatták, aztán később bevallotta, hogy azt hitte, egy üres lakásba hatol be, de mikor bement, felébresztett egy párt, így menekülni próbált.

A pár 10-kor hívta a rendőrséget, hogy egy férfit láttak a házuk második emeletén. A férfi aztán odafutott az ablakhoz, ráugrott a tetőre, majd onnan a földre, és be a rendőrkocsiba.

Kiemelt kép: Rochelle Park Police Department

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik