Élet-Stílus

Megkérte barátnője kezét egy gyémánt jegygyűrűvel, amivel egy gond volt

Néha órákat, napokat is igénybe vesz férfiaknak, hogy megtalálják a tökéletes jegygyűrűt, amivel megkérhetik barátnőjük kezét, de nem így John Elliottnak – írta a Mirror.

A 27 éves férfi ugyanis egy vadidegen jegygyűrűjét kérte kölcsön, hogy azt használja párja, Ashleigh romantikus megkérésénél.

Elliott 50 fontért, 18 ezer forintért vette bérbe Jenni Parker 2,5 millió forintot érő ékszerét, akit online talált meg.

A férfi azt mondja, azért döntött így, mert szerette volna, ha Ashleigh választja ki a neki tetsző jegygyűrűt, de gyűrű nélkül meg nem akarta megkérni a kezét.

Ez volt az egyetlen módja annak, hogy megkérjem a kezét, anélkül, hogy megtudná, mi fog történni

– nyilatkozta Elliott, aki egy olyan honlapon adott fel a gyűrű miatt hirdetést, amit különböző dolgok kikölcsönzésére, kibérlésére hoztak létre.

Ashleigh egy kicsit szomorú volt, mikor a barátja elmondta, hogy csak egy kölcsöngyűrűről van szó, de segített neki abban, hogy már tudja, milyen ékszert szeretne helyette.

Jenni Parker a nagymamája gyűrűjét adta kölcsön, azután, hogy az ő házasságának vége lett.

Tudtam, hogy ezt a gyűrűt tovább kell adnom, hogy több jó dolgot tegyek és lássam valaki új életének a kezdetét, beleilleszteni egy új történetet a több mint 100 éves gyűrű történetébe

– mondta Parker, majd hozzátette:

Ráadásul egy hajón élek és elromlott a héten a vízszivattyúm. A javítás költsége pedig ugyanannyi volt, mint amennyiért ez a férfi kikölcsönözte a gyűrűm arra a napra.

Az eljegyzés egy londoni étteremben történt, a barátnő kedvenc helyén még Valentin-napon.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik