Élet-Stílus

Kommentelők szerint még egy Dal-produkció hajaz nagyon egy külföldi számra

Érdekes kommentbeszélgetésre figyeltünk fel A Dal YouTube-csatornáján, ahol Szekér Gergő Madár, repülj! című produkciója alá meglehetősen furcsa kommentek érkeztek. Miután a videó feltöltésének idején még nem vált világossá, hogy Petruskát zárják ki plágiumgyanú miatt, a kommentelők azt találgatták, melyik elődöntőben hallható dalra lehet igaz a plagizálás gyanúja.

Egy kommentelő azt kérdezte, hogy vajon ez lehet-e az a dal, amit megvádoltak plagizálással, mire hosszú egymásra reflektálás után egy másik hozzászóló bedobott egy linket a következő kérdésre:

Gergő egyik videója alá betett valaki egy linket, és akkor meg is hallgattam azt a dalt. Egy nő énekelt. Valami régi dal volt. Most gyorsan végig néztem mindet, de törölték. Kíváncsi vagyok. :-/

Jött a rövid válasz, egyetlen linkkel:

A kommentek pedig úgy folytatódtak:

Tényleg hasonlít ;/

Itt van Szekér dala, mellesleg a második elődöntő eredményhirdetéséről készült videóhoz is bekommentelte valaki a horvát szám linkjét, mondván:

Szekér Gergő a gyanús.

Az MTVA sajtó osztályát megkerestük az ügyben, amint érkezik tőlük válasz az üggyel kapcsolatban, frissítjük cikkünket.

UPDATE: kaptunk választ az MTVA sajtó osztályától, akik tulajdonképpen közleményben tudatták velünk azt, amit leírtunk Petruska kizárásáról még a délelőtt folyamán. Szekér Gergő ügyéről nem kaptunk érdemi információt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik