Élet-Stílus

Gorillarendőrnek öltözött, hogy elkapja a szatírt

Már többször is konfrontálódott egy ausztrál nő a perth-i parti sétányon egy férfivel, aki biciklijével haladva állandóan a nemi szervét mutogatta. De nem csak őt zargatta, hanem több másik nő is erről számolt be neki. Egy nő azt mondta, soha vissza se megy emiatt a parkba.

Úgyhogy a meg nem nevezett nő – legalábbis a rendes nevét nem árulta el, magát úgy nevezi, Cop Kong – úgy érezte, tennie kell valamit. Három napig bujkált a parkban gorillarendőr jelmezben. Hogy miért? Hogy a férfi ne tudja felismerni –árulta el a West Australian című lapnak.

Csütörtökön csak felbukkant a rövidnadrágot viselő férfi, aki a parknál jobban felhúzta a nadrágját, hogy kilógjanak a genitáliái, majd a gorillajelmezes nő saját biciklijével követni kezdte, hogy a rendőrségnek átadhassa a címét és egyéb információkat.

A rendőrök letartoztatták 47 éves a férfit négyrendbeli szeméremsértés miatt, amit kilenc hónap alatt követett el.

A nő azt mondja, hogy kénytelen volt ezt tenni (egyébként figyelmeztető plakátokat is kiragasztott), mert minden nő megérdemli, hogy biztonságban érezze magát, és ne zaklassák őket. Ahogy azt sem gondolja, hogy veszélyes dolgot művelt, mert fényes nappal követte a férfit, ráadásul a gorillamaskarában, hogy elrejtse a valódi kilétét.

Azért a rendőrség inkább azt ajánlja, hogy hasonló esetekben őket keressék fel, és tartsanak kellő távolságot az elkövetőtől.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik