Élet-Stílus

Moziban volt az első randijuk – egyben az utolsó is lett

A leghülyébb indokok, amiért megszakadtak – vagy el sem kezdődtek párkapcsolatok.

Mi a legjelentéktelenebb indok, amiért úgy döntöttél, hogy nem fogsz járni valakivel? Ezt a kérdést tette fel egy felhasználó a Redditen, és még a site-on megszokotthoz képest is bizarr válaszokat kapott.

Egyetlen nap alatt több mint 12 ezer hozzászólás érkezett: ennyien vallottak fura szakításukról vagy arról, miért nem kezdtek bele egy kapcsolatba (vagy csak vicceseket írogattak az előző két csoporthoz tartozók kommentjeire).

Az egyik leghülyébb – de sokan biztos azt mondják majd, elfogadható – indok arra, hogy a legelső randi után nem folytatódott egy kapcsolat, egy közös mozizás volt:

Folyamatosan kérdezgetett a film közben. (Tudom, hogy nem jó ötlet moziba menni első randin, mert nem lehet közben beszélgetni, de mi már régebb óta ismertük egymást). Olyan volt, mintha azt hitte volna, hogy már láttam a filmet. És vagy arról kérdezgetett, amiről fogalmam sem volt – hogy mi fog történni – vagy olyan kérdést tett fel, amire épp az előző jelenetben kaptuk meg a választ. Nem bírtam elviselni. Szuper aranyos csaj volt és igazán helyes, de ezen után nem akartam vele találkozni.

Sokan igazat adtak annak a kommentelőnek is, aki az első randi után azért nem beszélt többet a lánnyal, mert a megkérdezése nélkül elkezdte átállítani a rádióállomásokat a srác kocsijában. Nem váltott a csatornák között, hanem mást állított be a helyükre. Volt, aki így reagált a sztorira:

Ez olyan, mintha azt mondta volna az első randin: már eldöntöttem az unokáink nevét.

Akadt, aki azért nem jött össze egy lánnyal, mert az nagyon emlékeztette a saját unokatestvérére, és ez bizarr érzés volt, egy másik kommentelőt meg az zavarta, hogy a csajnak ugyanaz volt a vezetékneve, mint neki, és nem akarta, hogy bárki azt higgye, az unokatestvérével vagy más rokonával jött össze.És volt, aki nehezményezte, hogy a párja csak független és művészfilmeket volt hajlandó nézni.

Én is bírom az ilyesmit, de nem állandóan. Néha csak azt akarom nézni, hogy egy óriási robot küzd egy hasonlóan nagy szörnnyel, és közben nem kell sokat agyalnom.

Az egyik kommentelő pedig ismert valakit (hát persze…), aki azért szakított a barátnőjével, mert a lány Los Angelesben élt, és mindig legalább egy órát kellett dugóban ülnie, ha el akart menni hozzá.

Következzék még néhány parádés egymondatos:

  • Mert a srác lakásában mindig olivabogyó-illat volt.
  • Mert a férfi frizurájában annyi zselé volt, hogy ropogott tőle a haja.
  • MEr’ íGy sMs-eZeTT :):):):):)  :P:P:P:P =))))))
  • Nagyon rossz fog-íny arány.
  • Mert a lány egyenként ette a borsószemeket.

 

Kiemelt kép: istock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik