Élet-Stílus

Olyan merész öltözékben metrózott a Fülöp-szigeteki modell, az újságok címlapjára került

Utána kénytelen volt elmondani, hogy volt rajta rövidnadrág, a mellbimbóján pedig ragtapasz.

Nagy felháborodást okozott Szingapúrban egy Fülöp-szigeteki modell, egészen pontosan a ruhaválasztása, miután lefotózták egy metróállomáson – jelentette a helyi sajtó. A nőről készült fényképek eleinte a közösségi oldalakon kezdtek el terjedni, majd a sajtó is felkapta, és címlapon foglalkoztak a „felháborító” esettel.

Egy kínai nyelvű szingapúri lap még egy ügyvédet is megszólaltatott, aki szerint a nő ruhája annyira merész volt, hogy azzal már a közrendet veszélyeztette, és akár vádat is lehetne emiatt emelni ellene.

Ashley Garcia. Fotó: Facebook

Azt nem lehet tudni, hogy pontosan mikor és ki készítette a fotókat az egyik ATM-nél várakozó nőről, anélkül, hogy erre engedélyt kért volna. A fényképek szombaton kezdtek el terjedni a Facebookon, és a beszámolók szerint sokan „obszcénnak” titulálták ruhaviseletét. Különösen az keltette fel sokak érdeklődését, hogy a lenge ruha alá nem vett fel melltartót.

Ashley Garcia. Fotó: Facebook

Azt egészen tegnapig nem lehetett tudni, hogy ki a fotókon látható nő. Kedden azonban Ashley Garcia maga fedte fel Facebook-oldalán, hogy róla készültek a fényképek. A Fülöp-szigeteki modell elnézését kért, ha „bármilyen kultúrát is megsértett volna a viseletével”, közölve, hogy szerinte az nem volt „szeméremsértő”.

Yes, this was me waiting in the ATM queue. I was not aware that somebody took a photo of me (I don't personally know his…

Közzétette: Ashley Garcia – 2019. február 11., hétfő

Utóiratban pedig közölte, hogy bár az a fényképeken nem látszik, hogy volt rajta egy rövidnadrág, és bár melltartót nem viselt, mellbimbói le voltak ragasztva.

Az mindenesetre biztosra vehető, hogy ezek után jelentősen megnőtt Facebook-oldalának a látogatottsága és követőinek száma. Akik feltehetően pontosan ilyen képek reményében kezdték el követni:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2336725443025931&set=a.223066517725178&type=3&theater

Ajánlott videó

Olvasói sztorik