Élet-Stílus

Kiderült, hogy szexbörtönt rejt az eladó ingatlan, azonnal világhírű lett

Van benne biliárdasztal, konditerem – ja, és egy kis szado-mazo pincécske.

Nagyon ritka, hogy egy ingatlanhirdetés pillanatok alatt terjedni kezd – ráadásul nemcsak az esetleges érdeklődők vonzáskörzetében, hanem az egész világon.

Most mégis érthető, hogy a Philadelphiától 25 kilométerre található Maple Glen egyik háza beindította sokak fantáziáját (mindenféle értelemben), és több mint 500 ezren nézték meg az ingatlan hirdetését.

A pennsylvaniai település Norristown Road nevű útján elhelyezkedő gyönyörű épületben többek között van négy hálószoba az emeleten, és még egy a pincében. Három kandalló, biliárdasztal és konditerem is található benne,

de talán mindezek együtt sem indokolnák a 750 ezer dolláros (212 millió forint) árat. Csakhogy a pincében – a konditerem közelében – van egy különleges helyiség is. Nevezzük szexbörtönnek. Kikötözésre, kínzásra és hasonló remek szórakozásra tökéletesen alkalmas ággyal és egyéb kellékekkel felszerelt lakrész, vagy ahogy a hirdetésben eredetileg írták: Maple Glen 50 árnyalata.

Azért hangsúlyozzuk, hogy eredetileg, mert most, hogy az extra intim szoba miatt világhírű lett az épület, az ingatlanosok hirtelen eltávolították a hirdetésből a szado-mazo paradicsomot ábrázoló fotókat, és a leírásból is kiszedték, hogy milyen huncutságok művelésére alkalmas a pince.

Nem kizárt, hogy a ebben van némi szerepe a szomszédoknak is, akik jelezték az ingatlanosnak: nem igazán örülnek, hogy a közelükben efféle szórakozási lehetőségeket kínálnak.

Bár a képeket leszedték, szerencsére tudunk mutatni egy videót, ahol látható a ház legérdekesebb szeglete is. Az ingatlanközvetítő szavaiból kiderül, egy „igazán kedves kétgyerekes fickó” árulja a házat, aki korábban az Airbnb-n keresztül adta ki a lakást, tehát a kellemes kis szado-mazo pincét már jó néhányan kipróbálhatták.

via

Bizarr szado-mazo kínzókamrában aláztak meg egy férfit – videó
Vibrátorok és náci egyenruruhák között kínozták a brit fiatalembert.
A legfrissebb adatok szerint imádjuk a szado-mazo szexet
Sokkal többen érdeklődnek a megkötözés és a durvulás iránt, mint korábban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik