Élet-Stílus

Teljesen sokkolta, kit ábrázol a barátja mellkasán látható tetoválás

Dilemmába került egy nő, akinek a „kedves és türelmes” barátja – akivel öt hónapja van együtt – egy nagyszerű ember, de fellépett egy komoly bonyodalom – írja a Mirror a Redditre kitett névtelen üzenet alapján.

A férfi mellkasán (pontosabban a kulcscsontjától a köldökéig) ugyanis egy női arc van tetoválva, ami először nem okozott gondot, a nőnek is van pár a testén. Csak aztán egyszer a nő a Facebookon egy képbe botlott, és abból kiderült, hogy nem egy kitalált embert ábrázol, hanem a férfi exét.

Szembesítette ezzel a barátját, aki elkezdett ordítani. Aztán visszanyerte a nyugalmát és elmesélte, hogy pár évvel ezelőtt körülbelül négy hónapig járt a nővel, de

váratlanul meghalt, és gyászában eldöntötte, hogy magára tetováltatja

– írta a barátnő a Redditen.

Először nem egy ekkora hatalmas portréval, gondolt olyanra is, hogy az elhunyt kedvenc könyvéből tetováltat magára egy idézetet, de a tetováló meggyőzte. Az előző két kapcsolata is a tetkó miatt ment tönkre a férfinek.

A barátnő most nem tudja, mitévő legyen, nem biztos benne, hogy le tudja úgy élni az életét, hogy a férfi mellkasáról annak halott barátnője tekint vissza rá.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik