Élet-Stílus

Senki nem tudja, mik lehetnek ezek a videóra vett patkányszerű lények

Az új-zélandi család a konyha padlóján találta a beazonosíthatatlan állatokat.
Kapcsolódó cikkek

Az anyám találta ezeket ma reggel a konyhájában a földön. Az egyikük még él. Tudja valaki, hogy mik ezek? Nikki retteg és hetekig rémálmai lesznek

– ez volt annak a bejegyzésnek a szövege, amit egy új-zélandi férfi, Tim Clerke posztolt a Facebookra.

Ezt a videót töltötte fel mellé:

My mother found these on the kitchen floor this morning. One is still alive. Anyone know what they are? Nikki is horrified and will have nightmares for weeks!

Közzétette: Tim Clerke – 2019. január 30., szerda

 

Az ilyenkor szokásos kommentek („azonnal égessétek porig a házat” és hasonlók) mellett beindultak a találgatások: volt, aki szerint bébi egerek alsó részeit láthatjuk, mások szerint inkább deformálódott rágcsálók ezek, és akadt, aki minidenevérre tippelt.

Az ausztrál Yahoo7 portál megkérdezett néhány szakértőt, és egy rovarokkal foglalkozó kutatócsoport szerint egy nagyobb lepkefaj lábai szerepelhetnek a felvételen.

Azt gyanítják, hogy valami – mondjuk egy macska – széttéphetett egy lepkét és ez a magyarázat arra, hogy néhány láb még mozog.

Egy másik rovarszakértő patkányfarkú féregre tippelt, míg az aucklandi egyetem kutatói azt válaszolták a lap kérdésére, hogy a videó nem más mint hoax. Azaz kamu.

Ennek a verziónak némileg ellentmond, hogy a család továbbra is lelkesen várja a válaszokat a posztnál.

 

Patkány kopogtatott egy belvárosi lakás ablakán
A tulajdonosok szerint 2018 nyara óta rendszeresek az ilyen incidensek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik