Élet-Stílus

700 ezret fizet, csak döntsön valaki helyette

Van, akinek nem okoz problémát, van, akinek igenis komoly vesződséget jelent, ha döntési helyzetbe kerül. Utóbbiak közé tartozik az a nő is, aki most egy olyan embert keres, aki helyette hoz döntéseket egy egész hónapon át – írja a Mirror. Ráadásul nem kevés pénzt, 2000 fontot, vagyis több mint 700 ezer forintot is ajánl annak, aki elintézi helyette.

Tudom, hogy furcsa, de úgy érzem, szükségem van valakire, aki dönt helyettem. Egy nagyon borzalmas éven vagyok túl, és örülnék valakinek, aki átvenné az irányítást az életem felett, mint a Balck Mirror Bandersnatch-ben. Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de más ügyben segítségre találtam, így most is megpróbálkozom

– írta hirdetésében a Bark.com-on. Aki nem ismerné, a Black Mirror egy sorozat, amelyiknek a legújabb „része” interaktív, vagyis, a néző döntheti el, merre folytatódjon a történet.

A Black Mirror a videójátékozás múltját mutatta meg a tévézés jövője helyett – ezért zseniális
A Bandersnatch című interaktív film igazából egy játék, ami a fejünkbe ülteti a gondolatot, hogy lehetséges, hogy egy szimulációban élünk, és a valóságunk egy nagy hazugság.

A hirdetésben a nő azt is leírja milyen tavalyi szörnyűségekre gondol:

  • egy barátjának kölcsönadott pénzt sose látja vissza,
  • Új-Zélandi hátizsákos túráján egyszer csak pénz nélkül maradt,
  • bántalmazta egy volt partnere,
  • egy alkalommal pedig kirabolták hazafelé menet.

Az anyám mindig viccelődik ezzel. Nem telik el úgy hét, hogy ne történne velem valamilyen balszerencse, elegem van ebből

– tette hozzá a nő, aki mivel „elég spirituális” alkat, egy „látóra vagy spirituális vezetőre” lenne szüksége, aki egy hónapon keresztül segít neki, hogy az élete visszatérjen a rendes kerékvágásba.

Olyan kérdésekben, mint hogy

  • kivel menjen el a Tinderről randizni
  • mire költse el a megtakarítását.

Elég lenne, ha telefonon elérné, akár csak chaten keresztül.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik