Élet-Stílus

Diana le akart leplezni egy titkot – állítja a férfi, aki a trónörökös titkolt gyermekének mondja magát

Az Ausztráliában élő, 52 éves Simon Dorante-Day elvárja, hogy mindenki Simon hercegnek szólítsa. Meggyőződése ugyanis, hogy ő a brit trónörökös, Károly herceg és jelenlegi felesége, Kamilla hercegnő törvénytelen gyermeke. A férfi azt állítja, Diana hercegnő rájött a titokra és nyilvánosságra akarta hozni az igazságot a halála előtt – írja a Mirror.

Dorante-Day 1966-ban született a hampshirei Gosportban. A szüleit soha sem ismerte, a nagyanyja, Winifred fogadta örökbe és nevelte fel. Az asszony II. Erzsébet királynő és a férje, Fülöp herceg szolgálatában állt. Dorante-Day azt mondja, a nagyanyja sokszor mondta neki, hogy Károly és Kamilla a szülei. Nem csak célozgatott rá, hanem kijelentette.

Ha az asszony igazat mondott, Dorante-Day 1965-ben fogant, amikor Károly 17, Kamilla pedig 18 éves volt. Csakhogy a hivatalos információk szerint, ők évekkel később, 1970-ben találkoztak először, egy lovaspólómeccsen.

Dorante-Day szerint, ha valaki ránéz, rögtön láthatja, hogy nem csak fantáziál. Az arccsontozata a megszólalásig hasonlít a királynőére, a haja pedig olyan, mint Kamilláé.

Dorante-Day azt mondja, Diana hercegnő, Károly első felesége és két fiának anyja, valahogyan megtudta az ő létezésének titkát és nem sokkal 1997-es, tragikus halála előtt úgy döntött, hogy nyilvánosságra hozza. A magát a brit trónörökös elsőszülött fiának mondó férfi célja, hogy DNS-vizsgálattal bizonyíthassa igazát.

(Kiemelt fotónkon Simon Dorante-Day, fotó: Facebook / Prince Simon Charles)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik