Élet-Stílus

Az egykori szupermodell jelenleg Barcelona utcáin él hajléktalanként

Nastasia Urbano már 20 évesen címlapokon szerepelt és keresett modell volt, a Vogue címlapján is szerepelt, sőt, ő volt az arca az Yves Saint Lauren ikonikus Opium parfümének. Jelenleg viszont annyira lecsúszott, hogy felváltva alszik barátok kanapéján és bankok belső előterében, ahol az éjjel-nappali autómaták szoktak lenni. Gyakorlatilag hajléktalan és Barcelona utcáin él, számolt be róla a DailyMail. Az 57 éves nő egykor pedig fényűző életet élt.

Az összes magazinban szerepeltem, mindenki imádott. Egy millió dollárt kerestem egy évben 20 nap munkáért pusztán, mindezt három vagy négy éven keresztül.

Urbano elmondta, hogy a korszak legnagyobb hírességeivel lógott és bulizott, egy sztár életét élte.

Jack Nicholsonnal ebédeltem egyik nap, a következő napon meg Andy Warhollal, vagy éppen Roman Polanskival. Egy bulikba jártam Melanie Griffith-szel, Don Johnsonnal, meg a Simon and Garfunkellel. Úgy volt, hogy Madonna és Sean Penn esküvőjére is megyek, mert David Keith színész meg volt hívva és akkoriban éppen vele jártam, de végül annyira másnaposak voltunk, hogy nem jutottunk el oda. Mindenem megvolt, úgy éltem, mint egy királynő.

Hogyan csúszhatott le akkor ennyire? A nő elmondta, hogy az élete akkor változott meg, amikor összejött egy férfival, akitől aztán gyereke is született. A férfi gyakorlatilag kisemmizte és magára hagyta, mint mondja, fiatal volt és bolond és elvakította a szerelem. Az egyetlen jó dolog, ami abból a kapcsolatból származott, az a gyereke elmondása szerint. Miután magára maradt pénz nélkül, komoly depresszióban szenvedett, majd több helyről is kitették, mert nem tudta fizetni a bérleti díjat, míg végül az utcára került. Elmondta, hogy talpra akar állni, hogy a gyereke büszke lehessen rá.

Kiemelt kép: Vogue

Ajánlott videó

Olvasói sztorik