Élet-Stílus

Drogfűtötte „halálpartit” csapott haldokló feleségének a minnesotai férfi

Egy férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy a gyengélkedő feleségének metanfetamint adott, azzal védekezik, hogy „halálpartit” rendezett neki, még mielőtt meghal – írta a helyi MyStateLine.com.

A rendőrség szerint a minnesotai 58 éves férfi, Duane Arden Johnson azzal hívta fel őket dél körül, hogy a 69 éves felesége, Debra Lynn Johnson meghalt. Mikor kiérkeztek a házhoz, az ajtóra az volt felfújva: „Halál, Isten által, Isten, Pokol”.

A meztelen férfi kifutott hozzájuk, és azt mondta, meghalt a felesége, majd visszafutott, hogy vegyen egy fürdőt. Később a kádban találták meg, ahogy hallucinál, fekete és fehér „dolgokat” akart lemosni a bőréről.

A feleség holttestét a lépcsők tetején találták meg egy takaróba csomagolva.

A Mankato Free Press azt írja, hogy a nő egy öregek otthonában élt, de a férje pár nappal előtte kivette, mert a feleség kívánsága az volt, hogy otthon halhasson meg.

Duane Johnson később a nyomozóknak elárulta, hogy drogot, metanfetamint vettek be, és abbahagyták a gyógyszereik szedését. Az utolsó órákat szeretkezéssel, és a metálzenekar, a Quiet Riot hallgatásával töltötték.

Debra Johnsonnak aztán görcsrohamai lettek, de nem engedte a párjának, hogy hívja a rendőröket. Miután meghalt, a férfi megmosta a nőt, és lepelbe csomagolta „ahogy azt a Biblia mondja”.

A rendőröknek azt is hozzátette, hogy pár órát várt, míg felhívta volna őket, hogy megbizonyosodjon arról, tényleg elhunyt a felesége.

A házkutatáskort a nyomozók hat fegyvert és több száz lőszert találtak. A férfit letartóztatták gondatlanság, lopás és orgazdaság miatt.

Kiemelt kép: Brown County Sheriff’s Office

Ajánlott videó

Olvasói sztorik