Élet-Stílus

Ikrei születése után két héttel, egy bárból tűnt el a fiatal anya

Hetek óta senki sem tud semmit a 22 éves Savannah Spurlockról. A négygyermekes anya egy bárból tűnt el két férfival, január 4-én, hajnali fél háromkor, alig két héttel az ikrei születése után – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A nőt január 4-én, hajnalban látták utoljára egy bárban Kentuckyban fekvő Lexingtonban. A biztonsági kamera rögzítette, amint Savannah két férfi társaságában sétál ki a helyről. A rendőrség mindkét férfit azonosította és kihallgatta, majd átkutatták az egyikük lakását és autóját, de végül mindkettőt elengedték és egyikük ellen sem emeltek vádat.

Savannah nem sokkal az előtt hívta fel utoljára az anyját, hogy elhagyta a bárt. Azt mondta neki, hamarosan elindul és néhány óra múlva otthon lesz. A lánya eltűnés óta Ellen vigyáz négy-, és kétéves, illetve hét hetes gyermekeire. Azt mondja, az ikrek még túl kicsik, de a nagyobb gyerekeknek nagyon hiányzik az anyjuk.

Savannah barátja, az újszülött ikrek apja, Shaquille Smith a rendőrség eredményei ellenére biztos benne, hogy a két férfinek köze lehet a nő eltűnéséhez. A család indított a egy Facebook-oldalt amitől azt remélik, segít rátalálni az eltűnt anyára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik