Élet-Stílus

Negyven percen át tartott esernyőt egy idegen férfi a lelőtt kollégájától búcsúzó rendőrnő fölé

Szombaton vettek végső búcsút a szolgálatteljesítés közben lelőtt Wytasha Carter rendőrőrmestertől kollégái az alabamai Birminghamben. Tiffany Dial, a helyi sheriff helyettese magányosan állt az esőben, hogy lerója tiszteletét elhunyt kollégája előtt. Egy idegen szó nélkül a nő mögé lépett és esernyőt tartott fölé, hogy ne ázzon meg – írja a CBS News.

Az idegen majdnem háromnegyed órán állt a csendesen a rendőrnő mögött, majd ahogy érkezett, szó nélkül távozott. Dial később elmondta, hogy széles karimájú kalapja miatt fel sem tűnt neki az idegen kedves gesztusa, csak az furcsállta, hogy rengeteg ember áll meg, hogy fotót készítsen róla tiszteletadás közben.

Miután a megható jelenetről készített fotók elterjedtek a közösségi portálokon, a CBS felkutatta az ismeretlen férfit. Az ügyvéd Shawn Allen azt mondta, nagyon meghatotta a kollégája emléke előtt magányosan tisztelgő rendőrnő képe, ezért kötelességének érezte segíteni. Dial szerint, Shawn gesztusa nem csak neki, hanem minden rendőrnek rengeteget jelent.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik