Élet-Stílus

Elárulta a plus-size fehérneműmodell, hogy miből merít önbizalmat

Nagy utat tett meg önmaga elfogadásáig Britnee Rochelle, 31 éves fehérneműmodell. A kaliforniai nő éveken át szégyellte a testét, elfogadta, hogy a középiskolában folyton gúnyolják a többiek, a fiúk pedig csak titokban voltak hajlandók randizni vele, mert nem akarták, hogy valaki együtt lássa őket. A 118 kilós Britnee 2017-ben úgy döntött, elege van a szégyenkezésből. Modellkarrierbe kezdett, ami hatalmas önbizalmat adott neki – írja a Daily Mail.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Plus Size Fashion (@britneerochelle) által megosztott bejegyzés, Jan 15., 2019, időpont: 12:29 (PST időzóna szerint)

Britnee egy felhívásra jelentkezve csöppent bele a divat világába. Egy fehérneműcég keresett modelleket a termékei bemutatásához. Miután őt választották a munkára, a fiatal nő regisztrált az Instagramra, hogy megmutassa magát a világnak és, hogy a többi, hozzá hasonló nőt is önmaguk elfogadására bátorítsa.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Plus Size Fashion (@britneerochelle) által megosztott bejegyzés, Nov 27., 2017, időpont: 12:27 (PST időzóna szerint)

A fehérneműmodell elmondta, hogy gyerekkorában még a saját nagyapja is tett bántó megjegyzéseket a méreteire, ami nagyon bántotta. Később azonban rájött, hogy azok, akik az alakja miatt gúnyolják, valójában a saját bizonytalanságukat és szorongásaikat vetítik ki rá, vagyis önmagukkal vannak problémáik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Plus Size Fashion (@britneerochelle) által megosztott bejegyzés, Nov 25., 2017, időpont: 10:29 (PST időzóna szerint)

Britnee azt mondja, a legfontosabb dolog az volt, hogy megtanulja önmagáért szeretni saját magát. Miután ez megtörtént, már nem érdekelték a kritikák és a gúnyolódások. Modellként pedig az a célja, hogy minél több nő eljusson erre a pontra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik