Élet-Stílus

Véletlenül meghívták egy ismeretlen legénybúcsújára, 4200 kilométert utazik érte

Maximum annyit szokott válaszolni az ember, ha egy nem neki szánt meghívót kap, hogy ez félrement. De nem úgy Will Novak.

Ő Angelo legénybúcsújára kapott meghívót egy vermonti síterep faházába, ahová el is tervez menni. Még az sem riasztja vissza, hogy nem éppen a szomszédba kell kiruccannia a 80-as éveket megidéző buliba, ahol olasz ételek, barbeque, sör és más italok is lesznek.

Nem tudom, ki az az Angelo. Én Will Novak vagyok Arizonából.  Vermont nagyon messzinek tűnik nekem, hogy elutazzak oda egy legénybúcsúra, egy olyan srácnak, akit még csak nem is ismerek.

De tudjátok mit: számoljatok velem is! Az e-mail tartalmából Angelo nagyszerű embernek tűnik, és szeretném, ha stílusosan megünnepelné. Remélem, a menyasszonya (vőlegénye) is csodálatos!

A 35 éves férfinek ehhez 4200 kilométert kell utaznia az arizonai Phoenixből, a pénzügyi kerete viszont nincs meg hozzá, ezért indított is egy közösségi adománygyűjtést a GoFundMe-n, ahol az egész levelezést be is másolta. Jött ugyanis válasz, amiben a szervezők arról írnak, hogy várják Novakot, és hogy ő is csodálatos ember, aki ráadásul az egyik legjobb választ küldte egy félrement levélre.

A gyűjtés pedig sikeres lett, pedig még nincs is vége.

A férfi 750 dollárt (210 ezer forintot) akart ezzel összehozni, ehelyett most már 4300 dollár (1,2 millió forint jött össze)!

Közben egyébként az is kiderült, Angelónak nem szimplán csak legénybúcsúja, hanem „újszülöttköszöntője” (baby shower) is lesz, mert Angelo és a barátnője már várják az első babájukat. Így Novak a plusz pénzt a babának szánt ajándékokra szánja.

Már ha mindez igaz, és a srác nem csak lenyúlt egy csomó embertől egy rakat pénzt.

Kiemelt kép: GoFundMe, via Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik