Élet-Stílus

Spermát injekciózott magába egy férfi, hogy kezelje a hátfájását

Másfél éven át, havi rendszerességgel fecskendezte saját spermáját az alkarjába egy interneten vásárolt injekciós tűvel egy 33 éves dublini férfi – írja egy ír orvosi szaklapra hivatkozva a Daily Mail.

A meg nem nevezett páciens a háta alsó részén jelentkező, kínzó fájdalom miatt ment kórházba. Vizsgálat közben az orvos észrevette, hogy a páciens jobb alkarja bevörösödött és feldagadt valamilyen bő alatti fertőzés miatt. A beteg elmondta már másfél éve, egy „saját, innovatív”  módszerrel kezeli a hátfájdalmát. Egy injekciós tűvel, havonta a saját spermáját injekciózta az alkarjába.

A bizarr módszer természetesen nem segített a hátfájáson, ami annyira elviselhetetlenné vált, miután a férfi megpróbált felemelni egy nehéz fémtárgyat, hogy a férfi orvoshoz ment. A páciens rövid ideig a kórházban maradt, s ezalatt annyival enyhült a hátfájdalma, hogy szó nélkül távozott, még az előtt, hogy az orvosok az elfertőződött alkarját kezelhették volna.

Dr Lisa Dunne, az Irish Medical Journalban megjelent cikkében azt írja, soha nem jegyeztek fel még hasonló esetet az egészségügy történetében. Az orvos megjegyezte, soha, senki sem vizsgálta még milyen hatásai vannak az emberi izomszövetbe, vagy erekbe fecskendezett spermának. Még 1945-ben ugyan lezajlott egy kutatás, mely során emberi spermát injektáltak nőstény nyulakba, tengeri malacokba és patkányokba, hogy megvizsgálják, hogyan hat az anyag a nemző szerveikre, de a kísérlet negatív eredményekkel zárult.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik