Élet-Stílus

Öngyilkos gondolatai voltak, de mióta megszabadult mellimplantátumaitól újra boldog az egykori szépségkirálynő

Második gyermeke szoptatása után olyannak látta a melleit az egykori szépségkirálynő, mint két leeresztett lufi. Brandi Pope, a korábbi Miss Virginia, hogy visszanyerje az önbizalmát és az alakját, 2004-ben mellimplantátumokat rakatott be – írja a Metro.

A most 38 éves Brandi egészen addig boldog volt, amíg 2009-ben, a harmadik gyermeke születése után, az addigi sóoldatos implantátumokat ki nem cserélték szilikonra. Akkor a nő egészsége gyorsan romlani kezdett. Folyamatosan légszomjjal, izomfájdalmakkal és hányingerrel küzdött.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brandi Pope (@theglambelle) által megosztott bejegyzés, Ápr 16., 2017, időpont: 7:01 (PDT időzóna szerint)

A szépségtanácsadó Pope ezt már csak azért is furcsállta, mert a helyes táplálkozástól a rendszeres testmozgásig minden elképzelhetőt megtett az egészségéért.

Évek teltek el, Brandi számtalan orvost és specialistát keresett meg, akik több ezer vizsgálatot végeztek el rajta, de egyik sem tudta megállapítani, hogy mi baja lehet. A nő állapota közben csak romlott, néhányszor olyan komoly fájdalmai voltak, hogy az ágyból sem bírt kikelni. Azt mondja, ilyenkor mindig kétségbeesett és szégyellte magát, amiért a legidősebb lányát kell megkérnie, hogy adjon enni a testvéreinek. Sokszor gondolt arra, mennyivel jobb lenne a gyerekeinek és a férjének is, ha ő meghalna és nekik nem kellene tovább vele szenvedniük.

Végül 2017-ben, egy barátnője mesélt Brandinek egy nőről, akinek az övéhez nagyon hasonló tünetei voltak, amik azonnal elmúltak, miután eltávolíttatta a szilikon mellimplantátumait. Pope kutatni kezdett az interneten és rájött, hogy nagyom sok nő van, akik úgy gondolják, hogy megbetegedtek a szilikontól és meggyógyultak, amikor kiszedették a testükből az idegen anyagot.

Brandi Pope 2017-ben kivetette a mellimplantátumait. Azt mondja, azóta újra boldog és egészséges. Nem érti, hogy a hosszú évek alatt miért nem akadt egyetlen orvos sem, akiknek eszébe jutott volna, hogy a szilikon okozhatja a problémáit, miközben rengeteg nő jár az övéhez hasonló cipőben az Egyesült Államokban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brandi Pope (@theglambelle) által megosztott bejegyzés, Júl 7., 2018, időpont: 2:22 (PDT időzóna szerint)

Bár valóban sok nő számol be a Brandi Popéhoz hasonló történetről, az orvosok szerint nincs rá tudományos bizonyíték, hogy a panaszaikat valóban a szilikon okozza. Sokan, inkább pszichés eredetűnek gondolják a tüneteiket.

Az eddigi legnagyobb, mellimplantátumokat vizsgáló orvosi kutatás eredményit múlt szeptemberben tették közzé. Az University of Texas tudósai arra az eredményre jutottak, hogy a szilikonimplantátumok fokozhatják a ízületi fájdalmak, a vetélés, illetve a bőrrák kockázatát, ám ezeknek a kedvezőtlen hatásoknak az abszolút aránya nagyon alacsony.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik