Élet-Stílus

Instant karma: kocsijával akarta lerombolni a hatalmas hóembert. Nem sikerült

Egy fatönkre építettek egy hatalmas hóembert, de a sofőr, aki kocsijával le akarta dönteni, nem tudott erről, írja az USA Today.

Meg is mutatjuk, milyen hatalmas is az a hóember, vagyis Hugh J. Snowman a.k.a. Frosty:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218417126360699&set=a.1591123779223&type=3&theater

A neveket építőitől kapta, a kentucky-i Petersburgban lakó Cody Lutztól, illetve menyasszonyától és leendő sógornőjétől.

Lutz vasárnap., miután kész lettek a hóemberrel, posztolt ki képeket a széles mosolyú, kezeit boldogan felfelé tartó hóemberről. És tényleg óriásira sikeredett, ami köszönhető a farönknek, amit az alsó legnagyobb hógolyó rejt, ugyanis azt tartja egyben az egész építményt.

Amit nem tudott az az autós, aki a kocsijával próbálta megsemmisíteni a hóembert. Lutz hétfőn újabb képeket tett ki, amin látszik a szoborhoz vezető keréknyomok, és hogy az alsó golyó kissé megsérült.

This is Petersburg for you. What they didn’t count on, is the massive stump in the center. Life is hard, but it’s much harder when you’re stupid.

Közzétette: Cody Lutz – 2019. január 14., hétfő

Amivel nem számoltak, az a masszív farönk a közepén. Az élet nehéz, de nehezebb, ha hülye vagy

– írta a kép mellé a férfi.

A Fox 19-nek nyilatkozott is Lutz:

Az irónia elég vicces. Instant karma, amit adsz, azt vissza is kapod, akár jó, akár rossz dologról legyen szó

Aztán Lutz egy bejegyzésében tisztázta, hogy ő jó keresztény, nem hisz a karmában, inkább azt mondja, „ki mint vet, úgy arat”. Hozzátette, nem tettek feljelentést a rendőrségen, remélik, enélkül is megtanulja a leckét a tettes. Szerdán még mindig állt Frosty és boldogan mosolygott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik