Élet-Stílus

Ennek a nőnek az a kikapcsolódása, hogy péniszt rajzol futás közben

Van, aki az utazásáról, van aki az elkészített ételeiről van, aki csak a macskájáról tölt fel képeket az Instagram-oldalára, és van Dick Run Claire, aki pénisz alakot rajzol egy futóalkalmazás segítségével.

Ahogy sok más is, ez is egy véletlenként indul. A 33 éves New Jersey-i nő 2015-ben a testvérét látogatta meg hálaadáskor Kansas Cityben. Jó szokásához híven ott is elment futni, de egy idő után eltévedt. Aztán, mikor megnézte a futóappban, észrevette, hogy péniszt rajzolt a nyomvonala.

Eldöntötte, nem csak egy humoros eset lesz ebből, hanem amerre csak jár, különböző formájú és hosszúságú nemi szerveket „rajzol” az alkalmazás segítségével.

A Vice-nak meg is szólalt Claire:

Szeretek megkeresni pöcs alakú útvonalakat… De őszintén: én csak futni szeretek, ez a kedvenc edzési módom, és rajzolni egy hatalmas faszt egy településen, az csak egy bónusz.

Van olyan is, amikor egyszerűen elfelejt valamerre elfordulni, ilyenkor újrakezdi az egészet.

 

View this post on Instagram

 

THREE YEARS! 🎉🥂🍾 Happy #dickrunversary to me and to all of us. It’s been 3 years since my first official #dickrun which is now one mistake that we are all happy for. Thanks for following along, sharing your own runs, and all the encouragement and laughs along the way. Here’s to many more dickruns (and twat trots 😂) to come 🍻🍻🍻 . . . . #thankful #anniversary #runallthemiles #runversary #beatyesterday #wearetherunners #runnersofinstagram #motivation #runhappy #runderful #womensrunningcommunity #cardio #cardioworkout #noexcuses #justdoit #runaddict #runningmotivation #motivation #instarunners #beabeast #fitstagram #fitspiration #runrunrun #crossfitgirls #crossfitter #crossfitrunning

A post shared by Claire 🏃🏼‍♀️🍺🌮 (@dick_run_claire) on Nov 27, 2018 at 6:13pm PST

Csaknem 11 ezer követője van, sokan meg is osztják vele a hasonló alkotásaikat. Claire szerint ráadásul ezzel az ötletével másokat ösztönöz is, hogy akkor is elinduljanak futni, ha egyébként nem lenne kedvük, csak hogy kicsit szórakozzanak.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik