Élet-Stílus

Nem hiszi el, mivel keres ez a nő több mint 22 ezer forintot óránként

Másfél évvel ezelőtt lépett új pályára Robin Marie. Álomhivatást talált magának, amivel nem csak szépen keres, de közben jól is érzi magát. A 48 éves kansasi nő, általában 45 órát dolgozik havonta, óránként 80 dolláros (kb. 22.500 forintos) órabérért, így évente nagyjából 40 ezer dollárt (valamivel több mint 11 millió forintot) keres. Ráadásul visszatért az életébe valami, ami régebben nagyon hiányzott neki: az emberi érintés.

Robin Marie hivatásos ölelő. Vagyis abból él, hogy idegen emberekkel ölelkezik, illetve bújik össze. A munkájának nincs köze a szexhez, inkább olyan az egész, mint egy terápia, ami a fizikai közelségen alapul. A kliensekre például szigorú öltözködési szabályok vonatkoznak – mondta el a nő a The London Economicnak.

Legalább egy pólónak, vagy atlétának kell lennie rajtuk és melegítőnadrágnak. Nyáron, ha nagyon meleg van, egy legalább combközépig érő rövidnadrág még elfogadható, de alsónadrág sosem.

Az összebújás történhet állva, ülve, vagy fekve is, szinte bármilyen pozícióban. Marie szolgálatait általában 1 – 4 órányi időtartamra szokták igénybe venni. A nő hallotta, hogy vannak hivatásos ölelők, akik akár egész éjszakára a kliensnél maradnak, hogy együtt aludjanak vele, de tőle még senki sem rendelt ilyen szolgáltatást, ami egyébként 700 dollárba (közel 200 ezer forintba) kerülne. Azt mondja, hasonlót amúgy is csak régi, megbízható kliens kedvéért vállalna.

A nő eddigi legfiatalabb ügyfele 20, a legidősebb pedig 75 éves volt. Vegyesen voltak közöttük, férfiak, nők, melegek, heterók, transzneműek, diákok, munkások, üzletemberek, özvegyek, elváltak, boldogtalan házasságban élők, illetve mindenféle vallás és bőrszín képviselői.

Az egész azzal kezdődött, hogy Marie két évvel ezelőtt, egyszer kifakadt a masszőrének, hogy a masszázsok jelentik az összes emberi érintést az életében, amit nagyon nehezen visel. A masszőr erre azt válaszolta, ő is csak a klienseivel tud érintkezni. Marie rájött, hogy nagyon sokan küzdenek az övéhez hasonló problémával, nem sokkal később pedig találkozott egy nővel, aki hivatásos ölelőknek szervezett tanfolyamot. Marie rögtön beiratkozott.

A tanfolyam nem arról szólt, hogyan kell a klienseket megölelni, vagy összebújni velük, hanem arról, hogyan kell velük kommunikálni, felállítani és betartani a szabályokat. Marie azt mondja, a legfontosabb, amit megtanult, hogy tényleg csak olyasmire mondjon igent, amiben száz százalékig benne van. Bármi, ami akár egy pillanatra is elbizonytalanítja, határozott nemet jelent. Ezt az elvet egyébként a személyes életében is követi.

Bárcsak 25 évesen tanultam volna meg ezt és nem a negyvenes éveim végén!

Marie párját nem zavarja a nő hivatása. Tudja, miről szól az egész, hogy nincs benne szexualitás. A nőnek korábban volt egy barátja, aki hajlamos volt kiborulni a munkája miatt, de vele sem ezért szakítottak. Mivel imád másokkal összebújni, Marie úgy gondolja, sohasem fogja feladni a hivatását.

(Kiemelt képünkön Robin Mari munka közben, Fotó: Sarah Kahm /SWNS.COM)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik