Élet-Stílus
Robin Marie,48, with one of her clients. Mrs Marie earns roughly $40,000-a-year as a professional cuddler, using the website Cuddlist to find clientele. See SWNS story SWNYhugs..Robin Marie is a professional cuddler. The Kansas City native earns around $40,000-a-year ($80 per hour) from her job and spends around 45 hours a week spooning, hugging and snuggling. ‚ÄúI spend up to 25 hours a week cuddling clients for work, then around ten hours a week cuddling my boyfriend and about seven hours a week cuddling my cat,‚ÄE said Robin, 48, who has been making a full-time living from cuddles for a year and a half. ‚ÄúI never get bored of cuddling, it‚Äôs very rewarding, it causes the body to release oxytocin, the ‚Äebonding hormone‚Äô, which makes us feel happier and less stressed.‚ÄE Robin‚Äôs clients come through a website called Cuddlist, which offers a training program to assist cuddling pros. Hugs can be standing, lying, or seated, in many different positions. ***EXCLUSIVE***

Nem hiszi el, mivel keres ez a nő több mint 22 ezer forintot óránként

24.hu
24.hu

2019. 01. 13. 12:28

Másfél évvel ezelőtt lépett új pályára Robin Marie. Álomhivatást talált magának, amivel nem csak szépen keres, de közben jól is érzi magát. A 48 éves kansasi nő, általában 45 órát dolgozik havonta, óránként 80 dolláros (kb. 22.500 forintos) órabérért, így évente nagyjából 40 ezer dollárt (valamivel több mint 11 millió forintot) keres. Ráadásul visszatért az életébe valami, ami régebben nagyon hiányzott neki: az emberi érintés.

Robin Marie hivatásos ölelő. Vagyis abból él, hogy idegen emberekkel ölelkezik, illetve bújik össze. A munkájának nincs köze a szexhez, inkább olyan az egész, mint egy terápia, ami a fizikai közelségen alapul. A kliensekre például szigorú öltözködési szabályok vonatkoznak – mondta el a nő a The London Economicnak.

Legalább egy pólónak, vagy atlétának kell lennie rajtuk és melegítőnadrágnak. Nyáron, ha nagyon meleg van, egy legalább combközépig érő rövidnadrág még elfogadható, de alsónadrág sosem.

Az összebújás történhet állva, ülve, vagy fekve is, szinte bármilyen pozícióban. Marie szolgálatait általában 1 – 4 órányi időtartamra szokták igénybe venni. A nő hallotta, hogy vannak hivatásos ölelők, akik akár egész éjszakára a kliensnél maradnak, hogy együtt aludjanak vele, de tőle még senki sem rendelt ilyen szolgáltatást, ami egyébként 700 dollárba (közel 200 ezer forintba) kerülne. Azt mondja, hasonlót amúgy is csak régi, megbízható kliens kedvéért vállalna.

A nő eddigi legfiatalabb ügyfele 20, a legidősebb pedig 75 éves volt. Vegyesen voltak közöttük, férfiak, nők, melegek, heterók, transzneműek, diákok, munkások, üzletemberek, özvegyek, elváltak, boldogtalan házasságban élők, illetve mindenféle vallás és bőrszín képviselői.

Az egész azzal kezdődött, hogy Marie két évvel ezelőtt, egyszer kifakadt a masszőrének, hogy a masszázsok jelentik az összes emberi érintést az életében, amit nagyon nehezen visel. A masszőr erre azt válaszolta, ő is csak a klienseivel tud érintkezni. Marie rájött, hogy nagyon sokan küzdenek az övéhez hasonló problémával, nem sokkal később pedig találkozott egy nővel, aki hivatásos ölelőknek szervezett tanfolyamot. Marie rögtön beiratkozott.

A tanfolyam nem arról szólt, hogyan kell a klienseket megölelni, vagy összebújni velük, hanem arról, hogyan kell velük kommunikálni, felállítani és betartani a szabályokat. Marie azt mondja, a legfontosabb, amit megtanult, hogy tényleg csak olyasmire mondjon igent, amiben száz százalékig benne van. Bármi, ami akár egy pillanatra is elbizonytalanítja, határozott nemet jelent. Ezt az elvet egyébként a személyes életében is követi.

Bárcsak 25 évesen tanultam volna meg ezt és nem a negyvenes éveim végén!

Marie párját nem zavarja a nő hivatása. Tudja, miről szól az egész, hogy nincs benne szexualitás. A nőnek korábban volt egy barátja, aki hajlamos volt kiborulni a munkája miatt, de vele sem ezért szakítottak. Mivel imád másokkal összebújni, Marie úgy gondolja, sohasem fogja feladni a hivatását.

(Kiemelt képünkön Robin Mari munka közben, Fotó: Sarah Kahm /SWNS.COM)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.