Élet-Stílus

Megölte az anyját két kamaszlány, mert a nő elkobozta a telefonjaikat

Mellkason lőtte és egy késsel többször megszúrta 32 éves anyját egy 14 és egy 12 éves lány a Mississippi államban fekvő Magnoliában. A rendőrség szerint a nővérek azért támadtak rá az anyjukra, mert a nő elkobozta a telefonjaikat – írja a Mirror.

A négygyermekes Erica Hall holttestére a házában találtak rá. A nő hátából egy kés állt ki, a testén több szúrt és egy lőtt seb volt. A nyomozók a gyilkossággal az áldozat lányait, a 14 éves Amariyona Hallt és 12 éves húgát gyanúsítják, akinek a nevét a fiatal kora miatt nem lehet nyilvánosságra hozni.

A gyanú szerint a lányok azért ölték meg az anyjukat, mert a nő azzal büntette őket, hogy elkobozta a telefonjaikat. Kenny Cotton, megyei sheriff hozzátette, hogy a gyilkosság néhány nappal az után történt, hogy a lányok a saját kocsijával próbálták elgázolni az anyjukat.

Mindkét lányt őrizetbe vették, Amariyona, akinek felnőttként kell majd felelnie a bíróság előtt a gyilkosságért, a megyei börtönben van. A húgát a fiatalkorúak javítóintézetébe vitték.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik