Élet-Stílus

Felrobbant a vibrátor egy fiatal nő kezében

Korábban szívesen használt szexjátékokat a 25 éves Cassie Esplin, de azt mondja, most egy életre elment tőlük a kedve. Az angliai Norwichban élő, egy autókereskedésben dolgozó nő attól rettent meg, hogy kis híján az arcába robbant egy frissen vásárolt vibrátor – írja a Sun.

Cassie a Lovehoney nevű online szexbolt nagy januári leárazását használta ki. Egy ismerőse ajánlására rendelt meg egy kisebb készüléket, 12 font helyett mindössze 4 fontért (kb. 1400 forintért).

A posta január 8-án kézbesítette a csomagot, Cassie pedig még aznap este ki akarta próbálni az új játékszert. Csakhogy amint beletette az elemeket, a vibrátor felrobbant. A készülék egyik fele a nő kezében maradt, a másik pedig hatalmas erővel a plafonnak vágódott, majd onnan a nő mellkasának csapódott.

Cassie azt mondja nagyon megijedt, a mellkasán pedig jókora véraláfutás keletkezett, mégis szerencsésnek érzi magát, mert a robbanás pillanatában olyan közel tartotta az arcához a vibrátort, hogy csak centiken múlt, hogy nem az arcába robbant az egész.

A Lovehoney visszatérítette a lánynak a vibrátor árát és közölte, hogy soha, egyetlen termékükkel sem történt hasonló.

(Kiemelt fotó: Cassie Esplin / SWNS.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik