Élet-Stílus

Veszélyes drogot talált az apuka a kisgyerekének vett videójáték dobozában

Először nem is akart hinni a szemének, majd elszörnyedt, mert belegondolt, mi lett volna, ha nem ő, hanem 4 éves fia találja meg, és cukorkának hiszi.

Nyomozást indított a brit rendőrség, miután egy 30 éves apuka kristály alakú drogot, feltehetően MDMA-t vagy mefedront talált a fiainak vett videójáték dobozában – írta a brit sajtó. Az angliai Poultonban élő Oliver Edwards akkor találta meg az átlátszó zacskóban lévő kábítószert, amikor átlapozta a játékhoz mellékelt leírást, és a lapok közül kiesett.

Ha leesett volna a földre, és a legkisebb (4 éves) gyerekem édességnek nézte volna, könnyen halállal végződhetett volna

– mondta el a dühös apuka. Aki elsőre nem is akarta elhinni, hogy amit talált, az kábítószer.

Drogot találta az apuka a kisgyerekének vett videójáték dobozában. Fotó: Oliver Edwards /SWNS.COM
Manage

Az első gondolatom az volt, hogy egy olyan zselé, amit az új cipők mellé csomagolnak, de aztán kitettem a konyhapultra, és jobban megnéztem.

Edwards elmondta, azonnal hívta a boltot, ahol egy 20 fontos voucher beváltásával megvásárolta a játékot, két másik játékkal együtt, de a vevőszolgálaton kiröhögték.

Az érintett üzlet, a GAME videójáték-kereskedő hálózat szóvivője csak annyit közölt, hogy a folyamatban lévő rendőrségi nyomozás miatt nem nyilatkozhat az esettel kapcsolatban. A rendőrség pedig csak annyit, hogy nyomoznak az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik