Élet-Stílus

Tragikus baleset után derült fény a titkos párkapcsolatra

Így fogadta be a család a korkülönbség miatt elutasított fiút.

Ellie Skromme élete gyökeresen megváltozott egy 2017. szeptemberi napon. A 18 éves kaliforniai lány szörnyű autóbalesetet szenvedett: már hazafelé érezte, hogy valami nincs rendben autója kormányával, de iskola után még a munkahelyére is kocsival próbált meg eljutni.

Útközben az autó jobb hátsó gumija kidurrant, a kocsi hatszor fordult meg a tengelye körül, Ellie kiesett a vezetőoldali ablakon, a jármű pedig a testén landolt.

Tűzoltók szabadították ki a fiatal lányt a roncs alól, Ellie nem sokkal később már mentőhelikopteren tartott a kórházba. Eltört a gerince, kulcscsontja, a lapockacsontja és néhány bordája. Agysérülést szenvedett, a tüdeje összeomlott.

A gerinctörés következtében deréktól lefelé megbénult. Nemcsak a mozgásában lett korlátozott, teljességgel elveszítette a függetlenségét.

A baleset következtében megváltozott életének egy másik fontos területe is. Emily 2016 óta járt egy nála 4 évvel idősebb fiúval, Braddel, de – épp a korkülönbség miatt – a lány apja nem örült volna a kapcsolatnak, így viszonyukat titokban tartották.

Csakhogy Emily balesetéről tudomást szerzett Brady, aki azonnal a kórházba ment, és el sem mozdult egy pillanatra sem a lány ágyától. Így esély sem volt a kapcsolat további titkolására.

Emily a fizikoterápiának köszönhetően már néha érzi a lábujjait és a bokáját, így reménykedik a gyógyulásban. Annyiban viszont hálás a tragikus balesetnek, hogy családja azóta elfogadja, sőt meg is szerette Bradyt.

mediadrumworld.com / Ellie Skromme

via Northfoto, fotó: mediadrumworld.com / Ellie Skromme

Ajánlott videó

Olvasói sztorik