Élet-Stílus

Rupert Grint a Harry Potter-filmek miatt elvesztette a legtöbb barátját

Annak ellenére, hogy Rupert Grint számára világhírnevet hoztak a J.K. Rowling könyvéből készült Harry Potter-filmek, a 30 éves színész ma már teljesen elhatárolódik a nagyon népszerű filmektől. Nem rég egy interjúban beszélt arról, mégis mennyire nem kíváncsi a dologra:

Az első részek még úgy-ahogy okésak, de nagyon sok idő eltelt azóta. Legalább már kívülről tudom szemlélni magam. A legelső epizódot, a Bölcsek kövét például mostanában néztem meg, 20 év után először. Megmondom őszintén, ezt még tudtam is élvezni. De az ezt követő részeket már egyáltalán nem. A Harry Potter és az azkabani fogoly volt az utolsó, amit láttam.

Grint azt is elárulta, a filmezésbe gyerekként való belecsöppenése tönkretette az egész gyerekkorát:

Küzdök azért, hogy emlékezzek valamire azokból az időkből, ami a filmek előtt volt. A gyerekkoromra. Elvesztettem magam ezen a hosszú úton. Akkor is követ a hírneved, ha épp nem vagy szerepben. Amikor megkaptam a szerepet, minden megváltozott, nagyon sok idő volt, mire feldolgoztam. A legrosszabb, hogy nem tudsz láthatatlanná válni, vagy csak nagyon nehezen. Hiányoztak a normális dolgok, például az iskolai barátaim, akiket mind elvesztettem emiatt. Emiatt kis időre fel is adtam a színészetet. Kellett egy kis szünet.

Kiemelt kép: Instagram.com/realbarbarapalvin

Ajánlott videó

Olvasói sztorik