Élet-Stílus

Elmondta a bébiszitter, mi volt a legbizarrabb dolog, amit tőle kértek a szülők

Az internet egyik legnagyobb közösségi fórumán, a Redditen beindult egy kommentfolyam, amiben bébiszitterek írták le, hogy melyek voltak a legbizarrabb kérések, amit az aggódó szülők feléjük intéztek. A bébiszitterkedés sokak szerint könnyű munka, hiszen csak vigyázni kell egy gyerekre, rendet kell tartani és ezért viszonylag jól meg is fizetik az embert.

Sokan elfelejtik viszont, hogy ez hatalmas felelősséggel is jár.

Arról már nem is beszélve, hogy hatalmas bátorság a szülők részéről is, hogy rábízzák másra a gyermeküket. Akárhogy is, sok szülő nagyon specifikusan neveli a gyermekét, az egyik bébiszitter például ezt írja:

Az egyik házaspár azt kérte tőle, hogy a babájukat olyan tápszerrel etessem, ami kétszer felforralt fiji-ásványvízből készült.

De akadnak más babonák is:

Volta anyuka, aki nem engedte, hogy egy bébiételt többször használjak. Ha a baba csak 1-2 kanállal evett, akkor a maradékot ki kellett dobnom, majd amikor 15 perc múlva újra éhes lett, akkor újat kellett bontanom.

És végül talán a legbizarrabb:

Egyszer a szülők adtak egy CD-t, hogy amikor lefektetem aludni a kicsit, akkor indítsam el a felvételt. Aztán jöttem rá, hogy a CD-n a szülők hangja hallható. Az anya és az apa azt skandálták, hogy Molly, te egy sztár vagy, fényesen fogsz ragyogni.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik