Élet-Stílus

Jennifer Lawrence beszívott, aztán kicsit megrángatott egy nőt

Jennifer Lawrence Howard Stern rádiós műsorában beszélt arról, mi történt vele Ellen DeGeneres születésnapi buliján, és a sztori közel sem egyszerű. Az történt ugyanis, hogy a színésznő már indult volna haza, ám a sofőrje még nem ért rá, ezért úgy döntött, pár rapperrel elszív egy kis füvet. Lawrence állítása szerint ez a fű azonban nem olyan volt, amihez ő hozzászokott, ezért attól

egy teljesen másik univerzumba került.

via GIPHY

Mivel pisilnie kellett, elment a mosdóba, ám ott már várt egy nő, aki mindenképpen előre akarta engedni a színésznőt. Lawrence-nek ekkor leesett, hogy a nőnek valószínűleg kakilnia kell, és azért engedi előre őt, úgyhogy oda is ment a nőhöz, akinek megmondta, hogy kakilnia kell, szóval menjen csak előre, a nő meg persze tagadta a dolgot.

Igen, tényleg ez történt, de még mindig nincs vége, mert megjelent egy biztonsági őr is.

Jennifer Lawrence ugyanis észre sem vette, de miközben a nőnek azt magyarázta, hogy neki márpedig kakilnia kell, a vállánál fogv rángatta őt hevesen. Ezen az egészen igazából már mindenki nevetett – a biztonsgái őr is, meg a nő is, aki végül bevallotta, hogy valóban nem pisilni indult.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik