Élet-Stílus

A háztulajdonos a saját lakásában talált egy betörőt, aki a ruháját hordta, az ételét ette, majd kért egy nagyon merész dolgot

Egy férfi az Egyesült Államokban, egészen pontosan Maineben arra lett figyelmes, hogy valaki a lakásában él. Pontosabban: valaki betört a lakásba és úgy használja a berendezést, mintha minden a sajátja volna. A betörő, akit Derek Tarboxnak hívnak nem volt rest, tulajdonos ruháját hordta, zuhanyzott, tévét nézett, főzött magának az otthon található alapanyagokból.

Tarbox üdülésének maga a tulaj vetett véget, aki hazaérve a férfit a foteljében ülve találta meg.

A betörő magyarázata rendkívül egyszerű volt: állítása szerint véletlen ment be rossz házba, mert valójában egy barátjához tartotta. Sőt, Tarbox elvileg akkor jött rá, hogy rossz lakásban van, amikor az eredeti tulaj rányitott.

Derek Tarbox nem pánikolt, udvariasan elnézést kért a félreértés miatt, majd megkérte a tulajt, hogy vigye már el az autójával egy másik címre, ahova eredetileg menni akart.

A tulajdonos értesítette a rendőrséget és mint kiderült: a férfi korábban ellopott egy autót, amiből épp az ő háza előtt fogyott ki a benzin és ha már ott járt, akkor feltankolt kicsit ételekből és le is zuhanyzott.

A férfi ellen autólopás, betörés és birtokháborítás miatt emeltek vádat.

Huffington Post

Ajánlott videó

Olvasói sztorik