Élet-Stílus

A világ egymásra legjobban hasonlító ikerpárja hozzá akar menni a megosztott barátjához

Anna és Lucy DeCinque állítólag az egymásra legjobban hasonlító ikerpárja, mondjuk, nem csak a természetnek köszönhetik ezt, hanem annak a 250 ezer dollárnak, 50 millió forintnak, amit plasztikai műtétekre költöttek. Például feltöltették az ajkukat, mellnagyobbítást végeztettek el magukon, és számos lézeres kezelésnek is alávetették magukat. Bár kicsit már bánják, túlságosan is „műanyagnak” látják magukat, ezért ezekkel a kezelésekkel le is álltak.

Nemsokára egy ausztrál tévéshow-ban, a Hughesy, We Have a Problem címűben fognak szerepelni, amiből egy rövid videót már ki is tettek az Instagram-oldalukra. Azért mentek be, hogy megoldást találjanak,

hogyan mehetne mind a kettejük hozzá a Ben Byrne-hez.

A villanyszerelővel 2012 óta járnak, szeretnének megesküdni vele, csak az a problémájuk, hogy 1961 óta tiltott Ausztráliában a poligámia.

Oké, szóval mi megosztozunk a partnerünkön, Benen, és egy nap szeretnénk hozzámenni, de az ausztrál törvények szerint ezt nem tehetjük meg, szóval mit csináljunk?

– tették fel a kérdést a problémamegoldó műsorban. Mindketten szeretik a férfit, egy ágyban is alszanak.

https://www.instagram.com/p/BrscnWSB0gy/

Ez az, ami működik nálunk. Az embereknek el kell fogadnia, nem bántunk ezzel senkit, ez az, ahogy a mi kapcsolatunk működik, nagyon boldogok vagyunk Bennel. Szeretjük

– nyilatkozták, sőt, azt is szeretnék, ha egyszerre esnének teherbe.

https://www.instagram.com/p/BrYNYLNHtgp/

Elképesztő lenne, ha egyszerre lennénk állapotosak. Ha a gyerekem, akkor születne meg, amikor a tiéd.

De tudják, hogy ez nagyon nehéz lenne, ezért elgondolkoztak azon, hogy mesterséges megtermékenyítésen esnének át, béranyát fogadnának vagy örökbe fogadnának.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik