Élet-Stílus

VV9: Vivien a paprikák támogatására számít a villából való kikerülés után

A Való Világ 9 lassan a végéhez közeledik, ám egyes villalakók még így is meg tudják lepni a nézőket. VV Vivien volt a középpontban legutóbb, miután a lakóknak kihívásokat kellett teljesíteniük.

Vivien vlogolásra adta a fejét, ezt pedig megbolondította azzal, hogy egy egész csípős paprikát megevett a kamerák előtt, aztán nyolc liter tejjel le is öblögette a csípős érzetet. Az egész jelenet legszebb momentuma a kihívás vége felé érkezett el, mikor Vivien a csuma elpusztítása után, a paprika szárát is el akarta fogyasztani, ám kissé bizonytalan volt:

Nem fogok meghalni a szárától?

VV Vivien ettől függetlenül nem sokáig bírta öblögetés nélkül a csípősséget, így azonnal legurított egy üveg tejet. A vlog műfajának ily módon történő reformálása biztosan bevonul majd a YouTube történelemkönyvébe. Egy a bökkenő, sajnos a televízióba készült a performansz, de Vivi már az elején leszögezte: jó lesz a kihívás, hiszen amint kikerül majd a villából, a paprikák támogatása miatt is örül a kihívásnak. Itt bizonyosan a termelőkre gondolhatott.

 Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik