Élet-Stílus

Végbélmotozáson esett át egy ártatlan férfi, de a legdurvább meglepetés csak az után jött

Tévesen gyanúsítottak meg egy férfit a New York államban fekvő Syracuse-ban azzal, hogy kábítószert rejteget a végbelében. A gyanúsított Torrence Jacksont kórházba szállították, ahol annak ellenére elvégezték rajta a végbélszondás vizsgálatot, hogy a röntgen nem mutatott ki idegen tárgyat a testében. A legkellemetlenebb meglepetés azonban csak ez után érte a 42 éves férfit – írja a BBC.

Jacksont 2017 októberében tartóztatták le. A rendőrök azért állították meg a férfi kocsiját, mert nem használta az indexet, amikor befordult egy sarkon. Az autó átvizsgálása során csekély mennyiségű marihuána és kokain került elő. Egy gyors ellenőrzéssel kiderült, hogy Jacksonnak hosszú bűnügyi lajstroma van.

Anthony Fiorini rendőr megjegyezte, hogy Jackson testtartása miatt arra gyanakszik, hogy a férfi elrejtett valamit a végbelében. A férfi tiltakozott és megpróbált ellenállni a letartóztatásnak, de megbilincselték s a kórházba vitték. Az orvosok először röntgennel vizsgálták meg a gyanúsítottat és közölték, hogy nincs idegen tárgy a férfi testében, a rendőrök mégis ragaszkodtak ahhoz, hogy Jackson végbelét egy vastag, 20 centi hosszúságú szondával is vizsgálják át.

Jackson azt mondta, nem járul hozzá a vizsgálathoz, az orvosok ezért kapcsolatba léptek a kórház jogászával. Az ügyvéd azt mondta, az orvosok nem mondhatnak ellent a rendőröknek, így Jacksont akarata ellenére elaltatták és megvizsgálták a szondával. Ahogyan azt sejteni lehetett, nem találtak semmit A férfi megsérült a vizsgálat közben, amit a fájdalmon kívül onnan tudott, hogy amikor felébredt, véres volt az alsónadrágja.

A legkellemetlenebb meglepetés azonban csak akkor érte Jacksont, amikor szabadon engedték. A kórház ekkor nyújtotta be neki az elvégzett vizsgálatok számláját, 4595 dollárról (közel 1,3 millió forintról). A férfi megtagadta a számla kifizetését.

A BBC a kórházat és a rendőrséget is megkereste kérdésekkel az ügyről, ám választ sehonnan sem kaptak.

(Kiemelt képünkön Torrence Jackson, fotó: YouTube)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik