Élet-Stílus

Borzalmasan kínos dologba keveredett képeivel a szexiskedő Instagram-sztár

Johanna Emma Olssonnak 512 ezer követője van az Instagramon, emiatt sorban állnak a cégek, hogy valamilyen terméküket reklámozza.

A svéd nő csinosságával és azzal nyert magának ennyi követőt, hogy a világot bejárja. Elvileg, nemrégiben kirakott képei után kétséges, mindenhol járt-e azokból, amit az oldalán látni.

A 28 éves nő párizsi kiruccanásáról tett ki képeket, az utazásán elvileg minden költségét fizették, csak hogy adott márka ruháit viselje az ott készült képeken. És elvileg el is ment, de úgy tűnik, elég lett volna, ha otthon csinálja meg a fotókat. A felvételek ugyanis nagyon látványosan Photoshop-kreációk. Mutatunk is egyet, ha ez nem Photoshop, akkor viszont tud lebegni.

https://www.instagram.com/p/BpCMLEGHSnA/

Ez sem sikerült a legjobban.

https://www.instagram.com/p/Boekya9HkKK/

A macskám jobban photoshoppol

– írta az egyik követője.

Végül az Instagram Storyjában elismerte a képek módosítását:

Szeretnék egy kicsit beszélni a képekről, amiket Párizsban készítettem. Készítettem egy képet, de nem tűnt olyan jónak, ezért készítettem egy másikat, és háttérként odaraktam alá. És amikor felraktam, senki sem szólt érte, ezért azt gondoltam, hogy jó.

https://www.instagram.com/p/BoRJ9IvnmVH/

Svédországban egész nagy hócihő lett a dologból, a lánnyal tévék akarnak interjút készíteni, miután azzal vádolják sokan, hogy „álutazáson” volt.

Azt gondolom, nevetséges ezt gondolni. Van egy rakás influenszer, akik madarakat, szivárványokat, az eget photoshoppolnak, és én is csinálhatnám ezt, mégsem teszem. Csak tisztázni akartam, hogy igenis voltam Párizsban, de photoshoppoltam a hátteret, és nem veszem le őket, mert egy együttműködés részét képezik és szép képek

– tette hozzá.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik