Élet-Stílus

Durván összeverekedett két Mikulás Odessza belvárosában- Videó

A balhé a szemtanúk szerint azzal kezdődött, hogy egy kislány választott az ukrajnai Odessza belvárosában dolgozó két Mikulás közül – írja a Daily Mail.

Némi gondolkodás után a gyerek úgy döntött, hogy az 50 éves Timurral akart közös fotót, a másik Télapót, a 20 éves Mustafát pedig megkérte, hogy fényképezze le őket. A fiatalabb jelmezesnek ez annyira rosszul esett, hogy szitkozódva rászólt a másikra, hogy nem szól többször, hogy húzzon el az ő területéről. Timur, akinek küzdősportolói múltja van azonban úgy döntött, nem adja fel harc nélkül a helyet.

A két férfi hangosan káromkodva esett egymásnak, a gyerekek, akik látták a történteket sírva fakadtak. Mustafa hamar ledobta magáról a mikulásruhát, hogy az ne akadályozza a mozgásban. A verekedőket egy apuka és egy nő próbálta leállítani. A nő szintén jelmezt viselt, a Mikulás társaként ismert Hólány lila kosztümje volt rajta.

A verekedésnek a rendőrség vetett véget. A fiatalabb Mikulás úgy próbálta megúszni felelősségre vonást, hogy a rendőröknek azt hazudta, nincs még 16 éves, de nem tudta átverni az egyenruhásokat. Az ügyben vizsgálat indult.

Helyi információk szerint, az adventi időszakban nagyon jó pénzeket lehet keresni mikulásjelmezben az odesszai karácsonyi vásárokon, ezért az utóbbi években valóságos maffia szerveződött az üzletre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik