Élet-Stílus

„Anyu, ennek fura íze van!” – mondta a kislány az adventi jutalomfalatra, majd kiderült, hogy az nem épp embereknek készült

Alissa Evans úgy döntött, hogy a kislányának úgy teszi meghittebbé a karácsonyi időszakot, hogy vesz neki egy ünnepi adventi naptárt, ami mindennapi jutalomfalattal teszi könnyebbé a várakozás időszakát. Alissa, aki teljes munkaidős anyukaként van otthon a három gyermekükkel, nem értette, hogy a kislánya miért nem nyitogatja olyan szívesen és miért nem eszi meg naptár tartalmát.

Anyu, ennek olyan fura íze van.

mondta a kislány az édesanyjának, de akkor Alissa fejében meg sem fordult, hogy a megvásárolt naptár bizony nem gyerekeknek készült.

Hanem macskáknak.

Kiderült, hogy a minden nap kibontott finomság valójában macskáknak készült jutalomfalat volt, az emberek és a macskák ízlése, pontosabban ízlelése nagyon különböző. Az anyuka nagyon kiakadt, mikor rájött, hogy valójában mit evett a gyermeke, de szerencsére a falatok semmi gondot nem okoztak a kislánynak, a keksz nem tartalmazott ember számára fogyaszhatatlan hozzávalókat.

Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik