Élet-Stílus

Egérjelmezbe bújt az állatorvos, hogy megnyugtasson egy bizalmatlan kutyát

Sztárra vált a Facebookon egy egérjelmezbe bújt állatorvos. Az angliai Hitchinben, dolgozó Mike Farrel azért húzta fel a vicces maskarát, hogy megnyugtasson egy segítségre szoruló, de nagyon bizalmatlan és agresszív mentett kutyát – írja a BBC.

Rupertet, a dalmatát egy menhelyről vette magához két évvel ezelőtt a londoni Sonya Schiff. A nő azt gondolja, az állat rengeteg szörnyűségen mehetett keresztül, mert az is egy jó évébe került, hogy a kutya legalább benne megbízzon. Rupert senki mást nem enged közel magához, ha megközelítik, leginkább a lábait félti.

Mindezzel nem is volt túl sok gond, amíg ki nem derült, hogy Rupert orvosi segítségre szorul. Csípődiszpláziával és keresztszalag problémákkal diagnosztizálták, így került az ortopédspecialista állatorvos rendelőjébe. Farrel azonban hiába próbálkozott az összes szokásos trükkel, nem tudott közel férkőzni pácienséhez. Ekkor jött a gazdi mentőötlete az egérjelmezzel.

Schiff elárulta, otthon gyakran viseli a meleg és kényelmes kosztümöt, amit Rupert is kedvel. Azt javasolta az orvosnak, tegye Rupert mellé a jelmezt a vizsgálathoz, hátra attól megnyugszik. A kutyának azonban ez nem volt elég, ezért az orvos úgy döntött, utolsó esélyként kipróbálja, mi történik, ha felveszi az egérjelmezt és abban próbálja megközelíteni Rupertet. Ez már működött, Farrell így elvégezhette a kutyán a szükséges beavatkozásokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik