Élet-Stílus

Ha erre érne haza, ön is elgondolkodna, hogy fel kéne gyújtani az egész házat

Olyan rémisztő látvány fogadta a hazatérő férfit, ami még a gyilkos vadállatokkal sokszor találkozó ausztráloknak is sok volt.

A ház elesett. Azonnal evakuálj, és égesd porig!

Ezzel a szöveggel rakta ki egy ausztrál férfi a Redditre, hogy mi fogadta, amikor hazaérkezett az ausztráliai Brisbane városában található otthonába. Mert az Ausztráliában még nem okozna nagy megrökönyödést, ha egy piton, vagy a világ legveszélyesebbnek kinéző pókja jelenik meg valaki otthonában.

De az már a helyieknek is sok, amikor egyszerre jelennek meg. És látszólag békében várakoznak, egymás mellett.

Először csak a pókot vettem észre, és azt gondoltam, egy kicsit túl van reagálva a dolog

– írta egy kommentelő, aki csak később vette észre, hogy egy kígyó is van a képen. „Égesd porig a kib****tt házat.”

The house is lost. Evacuate immediately and burn it to the ground. Credit to AE on FB for the pic. from r/brisbane

A fényképen egyébként a kommentelők, és a Daily Mail cikk szerinte egy szőnyegmintás pitont, valamint egy vadászpókot lehet látni. És többen is jelezték, hogy ezek miatt nem is kéne annyira félni.

A vadászpók, bár rendkívül veszélyesnek néz ki, valójában egészen veszélytelen az emberekre. Ha békén hagyják, akkor nem is támad emberre, de mérge még akkor sem olyan veszélyes. És Ausztráliában elég megszokott látványnak számít, még a házakban is.

A szőnyegmintás pitonnak nincsen mérge, és szintén nem szokott csak úgy rátámadni az emberekre, bár kisebb háziállatokat néha el szoktak ejteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik