Élet-Stílus

Ez aztán a karácsonyi ajándék! Hét testvért fogadott örökbe egy pár

A Hot Springs-i Terri és Michael Hawthorn áprilisban véglegesítette az örökbefogadását két lánytestvérnek Korgennek és Haizlee-nek, akiknek idén lettek a nevelőszülei. Először csak utóbbiak akartak lenni, de mikor találkoztak a gyerekekkel, máshogy döntöttek.

Először azt mondtuk, oké, néhány évig csináljuk, de nem fogunk örökbe fogadni

– mondta Terri a KVUE csatornának,de aztán olyannyira máshogy döntöttek, hogy a lányok öt testvérét is megpróbálták adoptálni. Ami sikerült is,

december 3-ától már mind a hét testvér a Hawthorn-család tagja.

Ez egy áldás, ők egy áldás nekünk. Minden nap, mikor ezek a gyerekek felébrednek, kuncognak és boldogok, és látod a mosolyt az arcukon, ez az, ami mindent megér.

Mielőtt adoptálták volna a testvéreket, különböző otthonokban és iskolákban voltak, néha ágyuk sem volt, néha pedig enniük nem volt mit.

Az egyetlen, amikor ehettünk, mikor a szomszédok odacsempésztek nekünk egy zacskó csipszet. Nem volt konzervnyitónk, ők pedig csak konzervet adtak nekünk, így nem tudtuk kinyitni. Ezért néha nem ettünk.

– mesélte az egyik lány, Kyndal, majd azzal folytatta:

Ez lesz a legjobb karácsonyunk, ami valaha volt, tudni, hogy van apukám és anyukám.

Today it is official, these 7 siblings changed their last name to Hawthorn. Many prayers for these kids over the last 2…

Közzétette: Michael Hawthorn – 2018. december 3., hétfő

A legidősebb testvér, Dawson szerint a legjobb abban, hogy a Hawthorn családhoz tartoznak, az a stabilitás, amit kapnak.

Olyan jó érzés tudni, hogy van családunk és nem kell máshova mennünk.

A házaspár már évek hosszú sora óta vesz nevelésbe gyerekeket, már több mint 80-an voltak náluk hosszabb, rövidebb időre.

A legtöbb ember az én koromban a nyugdíjba vonuláson gondolkozik (és jó is lenne), de mi inkább úgy döntöttünk, hogy ezeknek a gyerekeknek az életébe fektetünk be

– írta a Facebook-oldalán Michael. Hogy hír legyen belőlük, a gyerekek szerették volna, mert azt remélik, másokat is inspirálnak vele az adoptálásra.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik