Élet-Stílus

Sztárban sztár: Freddie-nek rém kellemetlen volt, amit a zsűri csinált vele

Habár a Sztárban sztár hatodik évada Freddie győzelmével zárult, az énekes számára nagyon küzdelmes volt a műsor. Főként azért, mert a zsűritől folyamatosan negatív kritikákat kapott.

Sztárban sztár: A zsűri kiakadt, de Freddie lett a győztes
Úgy tűnik, bármennyire is jó egy női előadó, nincs esélye a győzelemre.

Elbizonytalanított a zsűri elmúlt két havi kommunikációja. Na­gyon régóta hallgattam: igazságtalan lenne, ha nem nő nyerne. Hetek óta mondták, hogy szerintük ki a legjobb. Ez rendkívül kellemetlen volt. Ott állsz, csak nézel, mint Rozi a moziban, és nem tudsz rá mit mondani. Nem értem, miért kellett ezt ennyire sokszor és ilyen hosszan ecsetelni

– kezdte a Borsnak az énekes.

Abban bízhattam, hogy az utolsó adásban a zsűri nem pontozhat, csak a nézők. Ha a zsűri pontoz, akkor biztosan nem én nyerem meg ezt a műsort. De figyeltem a pontokat, és tudtam, éreztem, hogy nekem van a legnagyobb, legaktívabb közönségem.

Freddie örül, hogy részese volt a műsornak, ami nem csak győzelmet, hanem rengeteg önuralmat is hozott neki.

Egyébként rendkívüli önismereti tréning és kaland volt számomra ez a műsor. Önuralmat tanultam. Nagyon sokszor megvédhettem volna magam, de úgy gondoltam, inkább csendben maradok. Utólag úgy látom, ez bölcs döntés volt. A negyedik héttől éreztem igazán jól ma­gam, de az első három adás szörnyen küzdelmes volt, és még több hét volt, mire el tudtam engedni, amit a zsűri mond.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik