Élet-Stílus

Senki nem akar a Maroon 5-val fellépni Amerika legnézettebb eseményén

Az amerikaifocibajnokság döntője, a Super Bowl az Egyesült Államok legnézettebb tévés eseménye, több, mint 100 millióan nézik minden évben, és a félidőben rendszeresen valamilyen nagy sztár lép fel egy gigashow keretei között, tavaly például Justin Timberlake volt, előtte pedig Lady Gaga adta elő legismertebb dalait elképesztően látványos show keretei között. Idén a Maroon 5-ot választották a szervezők, aki iránt messze nem nagy a lelkesedés. Az első választásuk állítólag Rihanna lett volna, de ő Kolin Kaepernick melletti kiállásként viszamondta.

Rihanna nem lép fel a Super Bowlon, mert Colin Kaepernicket támogatja
A barbadosi sztárénekes bemutatott az NFL-nek.

A banda a PageSix értesülései szerint kétségbeesetten próbálja vendégelőadókkal feldobni a showját, de eddig nem sok sikerrel jártak. Mivel a döntő Atlantában lesz, ami az afroamerikaiak egyik zenei fővárosának is tekinthető, ezért többnyire fekete előadókat kerestek fel, de Cardi B, az Outkastes Andre “3000” Benjamin, Usher, a Fugees-ban feltünő, aztán szólóban is sikeres Lauryn Hill, meg Nicki Minaj sem vállalta a szereplést, Mary J. Blige pedig ugyan vállalta volna, de állítólag ütközik más, már leszervezett programjaival, így nem tudja vállalni. Hivatalosan egyébként nem jelentették még be a Maroon 5-ot, és jó eséllyel a Quality Control helyi sztárjaival, a Migos-szal, vagy Lil Yachty-val, és a Drake-kel közös számával az amerikai slágerlistákat meghódító Lil Baby-vel próválnak egyességre jutni, a label vezetői szerint volt már megkeresés, jó eséllyel a Migos-t szeretnék. A fő probléma viszont, hogy

a SuperBowl nem fizet semmit a szünetben fellépő előadóknak.

Így viszonylag nehezebb A-listás neveket behúzni, aki fellép, az csak annyit kap, hogy nagyon sok ember fogja nézni egyszerre, ami nem mindenkinek annyira vonzó, hisz ha esetleg lebőg, akkor ingyen teszi ráadásul. Egyébként a hivatalos bejelentés hiányában elméletben még arra is van esély, hogy végül lecserélik a Maroon 5-ot, ha úgy alakul, ugyanis ha esetleg gyengébb félidei műsort sikerült összerakniuk, és annak híre megy, akkor a konkurens csatornák mindig beiízzítanak arra az időre, hátha átkapcsolnak az emberek, értékes nézőket lopva, ez pedig a hírdetőket is érintheti, hisz a félidei reklámok elképesztően drágák. Így nagyon igyekezniük kell, hogy erős legyen a műsor.

Kiemelt kép: Gilbert Carrasquillo/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik