Élet-Stílus

Samuel L. Jacksont összekeverték John Travoltával

Szerencsétlen Samuel L. Jackson az egyik legikonikusabb színészek egyike, akiről azt gondolná az ember, hogy a nagyon jellegzetes arca beleégett a kollektív köztudatba, de aztán mindig megcáfolják ezt az emberek, és összekeverik emberekkel, akikre egyáltalán nem hasonlít. Egyszer már egy interjúban kérdezték egy olyan reklámról, amiben egyáltalán nem szerepelt, a kérdező ugyanis Laurence Fishburne-re gondolt, egy színészre, aki szintén fekete, de másban nem hasonlít rá.

Ez azóta valóságos visszatérő poén lett, azóta több interjúban is elkezdtek viccelni azzal, hogy szándékosan összekeverik mindenki mással, a színész pedig általában benne is szokott lenni a poénban, egy interjú során például viccből összekeverték a sor másik legendás fekete színésszel.

Most viszont valaki emelte a szintet, ugyanis még a saját filmjében se ismeri fel a színészt, úgy tűnik. A színész részt vett a Ne bántsátok a feketerigót! bemutatóján, mivel felesége, LaTanya Richardson is játszik a darabban, és ott volt Uma Thurman is, akivel elvoltak a bemutatót követő ünnepségen. A PageSix beszámolója szerint viszont volt egy részeg vendég, aki amikor meglátta kettejüket együtt, elkezdte kiabálni, hogy

Adjátok elő a táncot!

A jelenet a Ponyvaregényből még ment neki, de a film táncolós jelenetében Uma Thurman nem Samuel L. Jacksonnal táncol, hanem John Travoltával.

Jelezte is az illető felé udvariasan Jackson, hogy összekeveri valakivel, de az illetőt nem érdekelte, tovább kiabálta nekik, hogy adják elő a táncot, míg végül a személyzet egy tagja oda nem ment hozzá, hogy közölje, ez nem egy olyan típusú esemény, ahol belefér, hogy részegen kiabáljon oda dolgokat a vendégeknek. Ezek után létezik ennél találóbb reakció?

Samuel L. Jacksont összekeverték John Travoltával 1

Kiemelt kép: Kevin Mazur/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik